4 x meikkituotteet, joista en voisi luopua

Multa usein kysytään suoria tuotevinkkejä, joiden avulla pelastaa jokaisen meikkiaamun. On totta, että vuosien varrella olen kehittänyt itselleni tuotesuosikkeja, joita ostan yhä uudestaan ja uudestaan. Muistutan aina suositellessani tuotetta, että kaikki ei sovi kaikille. Pyrin aina haastattelemaan kysyjää ja hänen ihotyyppiään sekä mieltymyksiään mutta on inhimillistä että jokaisen iho ja mieltymykset ovat täysin uniikit, joten vaikka tuote paperilla näyttäisi juuri sulle sopivalta voi se käytännössä olla sulle vähemmän lemppari kuin mulle. Tahdoin kuitenkin koota teille tämän hetkiset tuotteet, joista en luopuisi. Valitsin tuotteet yksittäisen sopivuuden perusteella, eli nämä ovat tämän hetkiset suosikit kyseisestä tuotekategoriasta, sekä yleisellä tasolla. Yleisellä tasolla tarkoitan sitä, että mitkä neljä meikkituotetta (tyylillä meikkivoide, puuteri, poskipuna) ovat tällä hetkellä itselleni korvaamattomat ja käytössä lähes jokapäiväisessä meikissä ja joita ilman en lähtisi meikkaamaan esimerkiksi asiakasta.

Luomivärinpohjustaja on ehdottomasti yksi sellaisista meikkituotteista, joista en voisi enää luopua. Nuorempana en luomivärinpohjustajaa edes käyttänyt- ja silmämeikit kuluivatkin helposti luomilta ennen iltaa. Kun ostin kauneusgurujen suosittelemana Macin Paint potin*, silmämeikkini kokivat vallankumouksen. Ei enää sottaantuneita luomia, ei värien karkaamista luomivakoon ja jokainen luomiväri toistuu luomilla juuri niin kuin pitääkin. Suosittelen tätä pohjustajaa kaikille ikään katsomatta, sillä tuote toimii myös ryppyisemmilläkin luomilla! Tuote on oikeasti voidemainen luomiväri mutta toimii vaaleimmissa sävyissä (sävyt Painterly ja Soft ochre) täydellisesti puuteristen luomivärien alla kiinnittäen ne kestämään koko päivän.

 

Ripsiväri kuuluu hyvänä kakkosena meikkituotteisiin, jota lisään aina kun meikkaan. Tämän hetkinen suosikkini on Benefitin Roller lash mascara, jonka ostin Kroatian matkaltamme tuliaisina. Aion kyllä tilata jatkossa tuota myös täysikokoisena ja tuotetta saakin näppärästi tilattua esimerkiksi Lookfantastic- verkkokaupasta (tämä ei ole mainos, josta saisin itselleni provikkaa). Tällä ripsistä tulee erotellut ja oikeasti näyttävät parilla kerroksella!

Peitevoiteella saa näpyt ja silmänaluset piiloon, vaikkei meikkivoidetta käyttäisikään. Jos valitsen pelkän peitevoiteen meikkiini on ehdoton suosikkini Misshan Closing cover- peitevoide. Tämä tuubi kestää ikuisuuden ja maksaa vain 10,80€ Eleven.fi- verkkokaupassa. Tämä on jo toinen tuubini kyseistä peitevoidetta! Tuotteessa on lisäksi SPF30, joten sopii täydellisesti kesälläkin käytettäväksi. Sävy N21 sopii hyvin vaalealle, neutraalille iholle.

Viimeinen tuote oli yllättävän hankala valita. Pohdin huulipunan ja tämän välillä mutta koska halusin pysyä simppelinä ja ajattelin meikkiä kokonaisuutena sekä sellaisia tuotteita, jotka ovat käytössäni lähes päivittäin, valitsin Macin Fix+ suihkeen*. Tiesitkö että tästä kulttimaineen saavuttaneesta suihkeesta löytyy laventelin, ruusun ja  kookoksen tuoksuinen versio? Lisäksi myös saatavilla uusi SPF30 versio! Ostin viimeksi tämän ruusuntuoksuisen version tuotteesta. Tuote toimii meikinpohjustajana kosteuttaen ihoa ja tehden sille pinnan, johon meikki asettuu kauniisti. Tätä sopii suihkuttaa myös meikin päälle, jolloin esimerkiksi liian mattaisesta tai puuteroidusta lopputuloksesta saa luonnollisemman. Lisäksi käytän tätä metallisten luomivärien kanssa kostuttamalla siveltimen tällä ja vasta sen jälkeen lisäten metallista luomiväriä. Näin metalliset sävyt toistuvat mahdollisimman kiiltävinä luomella! Täydellinen monitoimituote siis.

kauneus meikki
Kommentit (2)
  1. Ansku- Glitteri addikti
    21.7.2019, 00:53

    Tuo roller lash ripsari on muuten tosi hyvä! Tykkäsin itsekin siitä kovasti😊
    Ripsiväreistä mun all time favourite on kuitenkin it cosmetics super hero mascara, kannattaa kokeilla!

    1. Kiitos vinkistä, pistän tuon korvan taakse! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *