4 x parhaat kulmageelit

Kulmakarvageeli on ehdottomasti yksi must have- tuotteista mun joka päiväisessä meikkirutiinissa. Värillisellä kulmageelillä saa kulmiin ryhtiä, väriä ja muotoa, joka kestää koko päivän. Valitsenkin yleensä aina värillisen geelin kirkkaan sijasta, sillä omaan kohtuullisen paksut kulmat ja usein nopeassa meikissä jätän kulmakynät väliin, pelkkä värillinen geeli riittää.

Toivon värin lisäksi geeliltä sottaamatonta koostumusta. Jotkin geelit sotkeutuvat helposti ihoon, mikä tekee kulmista sottaisen näköiset. Haluan värin tarttuvan vain karvoihin ja mahdollisimman vähän iholle, mikä nopeuttaa meikkaamista. Lisäksi tahtoisin geelin pitävän kulmat paikoillaan mahdollisimman hyvin. Omat kulmakarvani ovat paksut ja karvat aika itsepäisiä, joten kovin moni geeli ei jaksa täyttää näitä kaikkia kriteereitä, joita kulmageeliltä toivoisin. Usein tingin pysyvyydestä, mutta onneksi markkinoille on kulmien laminointitrendin myötä ilmestynyt paljon hyvin kestäviäkin geelejä!

Tässä postauksessa kerron siis neljä omaa kulmageelisuosikkiani, jotka olen todennut tällä hetkellä parhaiksi. Nämä täyttävät kaikki vähintään 2/3 kulmageelikriteereistäni.

Korealaisen kosmetiikan kulmageeleillä tuuheat kulmat

Ei ehkä yllätä, mutta korealaisesta kosmetiikasta löytyy todella hyviä kulmatuotteita. Sävyt ovat juuri nappiin ja tarpeeksi viileitä omaan makuuni. Geelit eivät suttaa ja ne tekevät kulmista tuuheat ja todella kestävät. BBIA:n Last eyebrow shapener* on mielenkiintoinen geeli, joka on jotakin värillisen ja kirkkaan välistä. Geeli on läpinäkyvän mustaa sävyltään, joten se korostaa kulmien väriä tehden niistä hieman tummemmat. Geeli myös liimaa kulmat paikoilleen koko päiväksi! Tämä on ihan loistotuote! Kirkkaan mustaa sävyä ei kannata pelästyä, se on tosi kevyt eikä tosiaan tee kulmakarvoista mustia.

Toinen korealaisen kosmetiikan kulmasuosikki on vastikään ilmestyneen About___tonen Fix on vibe brow- geeli sävyssä Natural. Tätä saa muissakin sävyissä, mutta tämä Natural on ihana sävy vaaleanruskeista keskiruskeille kulmille! Ei liian tumma, ei liian vaalea eikä myöskään liian lämmin sävyltään. Tässä on mukana kuituja, mitkä lisäävät volyymia ja tuuheutta kulmiin. Tuote myös kestää koko päivän, eli kulmat liimautuvat hyvin paikoilleen. Tuotetta myy ja maahantuo kotimainen Yeppo&Soonsoo, jonka liikkeet löydät Helsingistä myös Triplasta ja Jumbosta!

Luonnonkosmetiikan kulmageeli sekä Tiktok- suosikki

Laveran eyebrow styling gel sävyssä Hazel blonde* on ollut vuosikausia oma kulmageelisuosikkini. Tämä ei ehkä ole paksuissa ja itsepäisissä kulmissa se pitävin, mutta tämä tuo kulmiin hyvin väriä ja ryhdikkyyttä. Tässä on myös ihanan raikas tuoksu, mistä pidän kovasti! Sävy on ihan nappivalinta melkeinpä kulmille kuin kulmille, sillä se ei ole lämmin eikä liian viileä, enemmänkin neutraalin ruskea. Ihan supertuote ja kestää käytössä pitkään! Geeli on tällä hetkellä alessa Joliella hintaan 6,80€.

Nyxiltä ilmestyi alkuvuodesta uudet Thick it, stick it!- kulmageelit*, jotka nousivat viraalihiteiksi Tiktokissa. Eikä ihmekään, tämä oli pitkästä aikaa oikeasti hyvä markettikulmageeli, joka pitää kulmat paikoillaan ilman sotkuja! Näissä on myös tosi kivasti sävyvalikoimaa. Omassa käytössäni on sävy Taupe, joka on loistava harmaanruskea ja sopii viileän sävyisille kulmille. Tässä on mukana myös kuituja, kuten tuossa About___tonen kulmageelissä, joten tällä saa kulmiin myös volyymia ja runsautta.

kauneus meikki suosittelen
Kommentit (2)
  1. Mä olen miettinyt, että pitäiskö hankkia arkikäyttöön värillinen kulmageeli. Mä kun usein käytän kulmakynää ja väritöntä geeliä, mutta arjessa kevyempi ja nopeampi vaihtoehto ois jees. Täytynee tutustua tuohon Nyxin geeliin! 😊

    https://naissanelioissa.wordpress.com/2022/05/02/valilla-aivan-vituillaan/

    1. Suosittelen testaamaan! Nopeuttaa tosi paljon kulmien meikkaamista! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *