Alle 3 euron täydellinen huulikiilto

Huulikiillot ovat tehneet räjähdysmäisen paluun tänäkeväänä markkinoille ja lähes jokainen merkki on lanseerannut toinen toistaan kiiltävämpiä kiiltoja valikoimiinsa. Kiilto ja kuulaus trendinä ovat näkyneet meikkipohjassa ja silmämeikissä jo jonkin aikaa, joten huulikiiltotrendi ei tullut yllätyksenä. Huulikiilto sopii paljaille huulille tuomaan kiiltoa ja korostamaan huulten omaa ihonsävyä ja muotoa tai huulipunan päälle, jolloin esimerkiksi mattaisesta punasta saa tehtyä moniulotteisemman.

Tutustuin ruokaostoksilla Essencen Plumping nudes- huulikiiltoihin, sillä kuulin niiden olevan jopa parempia kuin Jeffree Starin uudet, lanseeratut kiillot. Yhdelle kiillolle tulee hintaa 2,89€, joten ostin kiiltoja kolmessa ihanassa sävyssä; Bold love, XXL Charm sekä She’s so extra. Yhdessä huulikiillossa on 4,5ml kiiltoa, mikä on hyvin reilu määrä kiiltoa tämän hintaiseksi tuotteeksi. Hylsyissä on kauniit ruusukultaiset yksityiskohdat ja aplikaattorilla on miellyttävä levittää kiiltoa huulille.

 

Sävy XXL Charm on huulilla lähes läpikuultava kiilto, jossa on runsaasti persikkaisia ja kirkkaita kiiltäviä hippusia. Tämä on täydellinen kiilto nudehuulipunien päälle tai yksinään tuomaan huulille herkullista, kesäistä hehkua.

Sävy She’s so extra on suosikkini, sillä se on lämpimään taittava, tummempi nudekiilto, josta löytyy kevyesti kultaisia hippuja. Tämä on täydellinen kiilto samansävyiden rajauskynän kaverina tai tummemman, terracottanuden sävyisen huulipunan päällä.

Kolmas sävy Bold love on selkeästi mauven sävyinen, luumuinen nude. Myös tämä toimii ihanasti huulilla yksinään, rajauskynän kaverina tai huulipunan päällä. Oma suosikkikomboni on jokin rajauskynä, jonka sävy on lähellä huulten omaa sävyjä ja sillä huulten rajaaminen ja värittäminen kevyesti, jonka päälle lisäksi vielä jotakin näistä kiilloista.

Essence Plumping nudes lipgloss swatchit alhaalta ylöspäin: XXL charm, She’s so extra ja Bold love.

 

Huulikiilloissa on kevyen makea tuoksu, joka ei kuitenkaan ärsytä nenää. Koostumus ei ole ollenkaan tahmea ja kiilto tuntuu todella kosteuttavalta huulilla ja jättää niille kevyesti viilentävän tunteen. Tuote sisältääkin kosteuttavaa ja huulia suojaavaa shea voita, joten tämä sopii hyvin käytettäväksi vuodenajasta riippumatta! Huulikiillothan eivät ole huulimeikeistä kestävimpiä, joten hyvin oleellista on kiinnittää huomiota siihen, miten huulikiilto kuluu. Varsinkin yhtään värillisemmissä kiilloissa on hyvä että kiilto kuluu tasaisesti eikä jätä huuliin koloja tai muita outoja jälkiä kuluessaan. Näissä kiilloissa kuluvuus on tasaista ja kiiltoa on helppo lisätä pitkin päivää. Maksimaalisen pysyvyyden ja käyttömukavuuden lisäämiseksi suosittelen käyttämään rajauskynää kiillon alla, tämä luo ihanan efektin vaikka kiilto kuluukin varsinkin huulten keskeltä puhuessa, syödessä ja juodessa. Näistä tuli heittämällä tämän kesän suosikkihuulikiiltoni!

 

kauneus meikki suosittelen
Kommentit (4)
 1. Täytyypä testata! 🙂 Mulla tulee jostain syystä huulikiilloista mieleen aina just se tahmainen fiilis, johtunee ehkä Anytime-merkin huulikiilloista jotka olivat in kun olin seiskaluokalla vuonna 2004 😀 Mut täytyy antaa huulikiilloille uus mahdollisuus!

  1. Mulla oli kanssa pitkään kiilloista tämä fiilis, että ne on inhottavan tahmeita ja hankalia ja muistutti liikaa lapsuuden makuhuulikiiltoja, jotka sai huulet tarttumaan toisiinsa kiinni 😀 Mutta nämä ovat oikeasti miellyttäviä huulilla ja ”huulikiiltokammo” on voitettu 🙂

 2. Oi, mulla on jokaisen laukun pohjalla varmaan kolme huulikiiltoa ja kaksi värillistä huulirasvaa, mutta uudet vinkit ovat aina tervetulleita 😉 Ilmankaan en osaa olla 🙂
  Kiitos siis vinkistä ja mukavaa kesäviikonloppua!<3
  Ida
  http:///ww.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  1. No mutta aina on hyvä olla varalta kiiltoja ja huulirasvoja mukana 🙂 Ihanaa kesää myös sinulle!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *