Empty bottles: Ihonhoidon loppuneet purkit

Helmikuu on kiva aloittaa loppuneilla tuotteilla. Parit viimeisimmät Empty bottles- postaukset ovat olleet pidempiä kokoelmia kaikista loppuneista tuotteista, mutta tähän postaukseen oli pakko jakaa purkkikokoelma kahteen osaan, sillä niitä oli niin paljon! Tässä postauksessa keskitytään ihonhoitoon ja jokainen purkki sopii kasvojen iholle. Mukana myös pari loppunutta ripsiväriä. Kerron rehelliset mielipiteeni tuotteista, plussia ja miinuksia, ostaisinko tuotetta uudestaan ja muita ajatuksia. Tietysti myös tuotteiden hintatiedot sekä ostopaikat ovat tuotekohtaisesti esillä.

Tyhjentyneistä purkeista huomaa myös sen, millaisia tuotteita on viimeaikoina tullut käytettyä eniten. Vesikosteutus ja seerumit ovat selkeästi vahvoilla ja loppuneissa tuotteissa on paljon kasvovesia ja erilaisia tehokosteuttajia.

Evolve Hyaluronic serum 200

(ovh. 34,90€/30ml)

Evolven hyaluronhapposeerumi hyppäsi koostumuksensa puolesta hieman The Ordinaryn vastaavan edelle. Tuotteessa on ihana tahmakka geelimäinen koostumus, joka tekee ihosta kimmoisan ja kauniin. Tämän vaikutuksen näki iholla. Ainut miinus puoli tässä on hinta, joka on ainakin kolminkertainen edullisempaan vastaavaan verrattuna. Voisin ostaa tuotetta uudestaan esimerkiksi hyvästä alennuksesta. Jos kuitenkin suosit ensisijaisesti luonnonkosmetiikkaa, suosittelen tutustumaan tähän!

Tuotetta myy mm. Biodelly sekä House of organics.

The Ordinary Hyaluronic acid 2% + B5

(ovh. 13,90€ / 60ml)

Edullinen hyaluronhapposeerumi nyt myös tuplakokoisessa 60ml pipettipullossa. Tämän hinta vaihtelee todella paljon ostopaikasta riippuen. Itse tilaan tätä Deciemiltä, jossa tuote maksaa 12,20€ / 60ml. Tätä saa myös tutummassa 30ml pullossa, joka on myös äärimmäisen riittoisa. Tulen varmasti ostamaan tätä uudelleen, sillä tätä on tullut käytettyä jo useamman vuoden ajan säännöllisesti. Toistaiseksi monikaan tuote ei mene tämän edelle, tässä kun kohtaa hinta ja laatu aivan täydellisessä harmoniassa. Tuote on myös tuoksuton, mistä iso plussa.

Tuotetta myy mm. Lyko, Bangerhead sekä Kicks.

Novexpert Serum booster with hyaluronic acid

(ovh. 49,90€ / 30ml)

Novexpertin hyaluronhapposeerumi, jota testasin 10ml pikkupullon verran. Kiva tuote, jossa myös ihana koostumus. Tässä on Evolven ja The Ordinaryn seerumeihin verrattuna tuoksu, joka on mielestäni turhan makea ja vahva. Markkinoilta löytyy paljon edullisempia vastaavia seerumeita, joten en lähtisi tätä ostamaan täysikokoisena.

Tuotetta myy mm. Sokos, Jolie sekä Sinunapteekki- verkkokauppa.

pHformula Vita cream A

(ovh. 49€/20ml)

Vahva retinolivoide, joka edesauttaa ihon uusiutumista ja ennaltaehkäisee juonteita. Ihan mahtava tuote ja tässä on todella miellyttävä koostumus ja levitettävyys. Kallis hinta on tässä kuitenkin lopulta se, jonka vuoksi en ostaisi tätä uutta purkkia. Retinolituotteita löytyy markkinoilta nykyään paljon edullisempia, joten opiskelijabudjettiin tämä ei kohdallani sovi.

Tuotetta myy pHformulaa jälleenmyyvät kauneushoitolat.

Olivia Klein Detox masque

(ovh. 13,90€/50ml)

Ihana ihoa kosteuttava ja puhdistava naamio, joka sopii monelle ihotyypille. Tätä testasin ihon ollessa selkeästi enemmän epäpuhtauksia täynnä. Tuote rauhoittaa ihoa ja hillitsee epäpuhtauksia. Ei kirvele ja tuotteessa on mieto tuoksu. Plussaa ihanan minimalistisesta ulkoasusta sekä edullisesta hinnasta. Tulen varmasti ostamaan tätä tulevaisuudessakin!

Tuotetta myy mm. Twistbe ja Sokos

Ivy Aïa Eye cream

(ovh. 10,80€/15ml)

Riittoisa pumppupullossa kulkeva hieman geelimäisen tuntuinen silmänympärysvoide, jossa ei ole tuoksua. Tuote on herkälle iholle sopiva ja kosteuttaa silmänympärysihoa tehokkaasti. Pidin tästä todella paljon! Tuote sopi myös tuoksuherkälle puolisolleni, joka sanoi tämän tehon näkyvän heti iholla. Tämä on lisäksi edullinen, mistä suuri plussa.

Tuotetta myy mm. Yliopiston apteekki.

Skinfood Edd white cleansing foam

(ovh. 15€/150ml)

Hyvä perusputsari esimerkiksi kaksoispuhdistuksen jälkimmäiseen puhdistukseen. Yksinään tämä on aika tymäkkä ja en suosittelisi esimerkiksi kuivalle iholle. Ihanteellinen rasvaiselle ja sekaiholle. Tuote tulee tuubista vahvana tahnana, joka muuttuu vaahdoksi tuotetta hierottaessa kostealle iholle. Pidin tästä paljon, vaikka oli vähän siinä ja siinä, oliko tämä liian kuivattava omalle pintakuivalle iholleni.

Tätä myy mm. Beautyko ja Bearel.

Lavera Gentle Eye makeup remover

(ovh. 7,95€/125ml)

Aivan huippuhyvä silmämeikinpuhdistustuote herkälle iholle. Tuote sisältää kosteuttavaa aloeveraa, joka myös rauhoittaa ihoa. Ei ärsytä silmiä eikä silmänympärystä ja tällä lähtee yllättävän hyvin silmämeikki. Ei ehkä jytyin putsari, muttei herkälle iholle saakaan olla. Ostan varmasti uudelleen! Rankkasin tuotteen myös vuoden 2020 parhaaksi silmämeikinpuhdistusaineeksi.

Tätä myy mm. Sokos ja Ruohonjuuri.

pHformula Vita cream B

(ovh. 68€/50ml)

Kallis mutta törkeän hyvä b-vitamiinivoide. Sisältää siis vahvan annoksen niasiiniamidia, joka tasoittaa ihoa ja vahvistaa sitä. Ihana kevyt koostumus, joka jättää ihon kuitenkin kosteutetuksi. Tämä sopi myös meikin alle. Jos tuote ei olisi niin kallis, ostaisin varmasti uudestaan! Tätä on tullut käytettyä jo kaksi purkkia, kun löysin toisen hyvästä tarjouksesta kosmetologiltani.

Tuotetta myy pHformulaa jälleenmyyvät kauneushoitolat.

Ivy Aïa Face mist

(ovh. 10,95€/120ml)

Hyvä kosteuttava kasvosuihke, joka sopii vesikosteuden lisäämiseen iholle. Ihonhoidon kosteusrutiinin ensimmäinen vaihe. Jättää ihon kosteutetun tuntuiseksi eikä sisällä tuoksua. Sopii herkälle iholle. Tuote on myös 100% vegaaninen. Vaikka pidin tästä paljon, jätti tämä minut jotenkin kylmäksi. Ehkä kuitenkin kaipaan kasvovesissä pientä tuoksua.

Tuotetta myy mm. Yliopiston apteekit.

Skinfood Black sugar perfect skin serum

(ovh. 28,90€/120ml)

Kaunis, ruskea lasipullo, jossa tuoksutonta ja ihoa todella kosteuttavaa kasvovettä. Nimestä huolimatta tämä tosiaan on enemmänkin kasvovesi tai kosteuttava hoitoneste. Koostumus on vesimäistä mutta tuote jättää ihon todella kosteutetun tuntuiseksi. Pidin tästä todella paljon ja luulen, että joskus tarjouksesta saattaisin ostaa tätä uudestaan. Muuten normaalihinta tässä on kohtuullisen kallis, vaikka tuote onkin todella hyvä.

Tuotetta myy mm. Bearel.

Senja Nordic nectar Toner essence

(ovh. 29,90€/100ml)

Suomalainen kasvovesi, joka tuoksuu ihan pokemon palloissa mukana kulkeneilta karkeilta! Ihana tuote, joka kesti käytössä todella pitkään 100ml koosta huolimatta. 100% luonnollinen, kotimainen ja ihana tuote, jota voisin näillä spekseillä ostaa uudestaankin. Tämän rankkasin vuoden 2020 parhaaksi kasvovedeksi.

Tuotetta myy mm. House of organics

Alteya Lavender water

(ovh. 5,99€/120ml)

Rauhoittava ja epäpuhtaalle iholle erityisen hyvä kasvovesi. Kosteuttaa, rauhoittaa ja ehkäisee epäpuhtauksia. Tässä on myös ihanan tasainen suihke ja kasvovettä pystyy myös kerrostamaan. Tuoksuu selkeästi laventelilta, joten jos pitää tuoksusta niin tämä on ihan loistava! Ostan varmasti uudestaan, rakastuin tähän heti.

Tuotetta myy mm. Kärkkäinen ja Ruohonjuuri

Eyeko Lengthening skinny brush mascara

(ovh. 18,45€)

Todella musta ripsiväri, jonka ohut harja nappaa pienimmätkin karvat mukaansa. Plussaa kätevästä tuubipakkauksesta. Tämä ei kuitenkaan ihan päässyt loppumaan, vaan jouduin luopumaan tästä sen pitkän aukioloajan vuoksi. Ripsivärit pilaantuvat ja mikäli tuote on ollut pitkään käytössä, alkavat bakteerit pesimään niissä. Tämä oli myös jo hieman paksuuntunut, joten siitä syystä päästin tuotteen paremmille laitumille. Vaikka ripsiväri teki ripsistä pitkät ja harjapää oli kätevä, en pitänyt tätä maailman parhaana ripsarina. Tuote leviää herkästi eikä ole veden kestävä. Hankala myöskin poistaa ripsistä jostakin syystä.

Tuotetta myy Lookfantastic.fi.

Essence Bye bye panda eyes mascara

(ovh. 4,39€)

Täydellinen ripsari! Tämä ei tahriinnu, sillä ripsiväri poistuu 38- asteisella vedellä. Pysyy sateessa ja pienessä hikoilussa ja on helppo poistaa. Taivutuksia tämä ei jaksa pitää yksinänsä, mutta muuten tässä ei ole mitään valittamista. Ihan huippu arkiripsari! Olen ostanut tätä jo uuden kaappiin.

Tuotetta myy mm. Tokmanni, Kärkkäinen ja Lalalipstic.fi.

Kommentit (3)
 1. Noora/ Prettyawesome
  4.2.2021, 08:27

  Novexpertin hyaluronihapposeerumi on loistava! Korkeampaa hintaa varmasti selittää myös se, että siinä hyaluronihappomolekyyli on 4 eri koossa, joka mahdollistaa sen imeytymisen ihon ihon eri kerroksiin 🙂 Ihan suosikki tämä vaikkakin hinta kirpaisee, mutta tämän kohdalla se on ok 😀

  1. No tuo selittää kyllä ehdottomasti kalliimpaa hintaa! 🙂

 2. Linda/Lipstick Love
  3.2.2021, 17:42

  Senjan Nordic Nectar on ihan älyttömän hyvä<3 The Ordinaryn hyaluronihapposeerumistakin oon tykännyt, mutta se lähtee mulla tosi herkästi rullaamaan kasvoilta pois enkä pystynyt käyttämään sitä esimerkiksi meikin alla :/ Eyekon ripsari taas oli mun mielestä todella hyvä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *