Empty bottles: Laadukasta hiuskosmetiikkaa marketeista

Ihan varmasti osa siellä otsikon luettuaan toteaa, että nyt on kampaaja seonnut. Monesti ajatellaan, että marketti ja laadukas hiuskosmetiikka eivät vain voi mahtua samaan lauseeseen. Laadukkuudesta voidaan aina kiistellä mutta mielestäni marketeista voi löytää itselleen sopivia, hyviä ja ennen kaikkea toimivia tuotteita kohtuuhinnalla, kun tietää mistä etsiä.

Kun selasin tyhjentyneiden kosmetiikkapurkkien varastoani, huomasin sieltä löytyvän useammankin tuotteen samalta merkiltä. Biozell on kantanut jo vuosia suosikkimarkettibrändin titteliä omalla mittapuullani hiustuotteista puhuttaessa, joten ei ihmekään, että merkin tuotteita löytyy edelleen tyhjien purkkien lisäksi myös aivan käytössä olevinakin kaapeistani. Biozell on kotimainen alati kehittynyt tuotesarja, joka tarjoaa tuotteita niin hiustenmuotoiluun, sävyttämiseen kuin hiuspohjan ongelmien ratkaisemiseen. Erityisesti pidän sarjan syväpuhdistavasta shampoosta, kevyestä hiuskiinteestä, tuuheuttavasta tekstuurisuihkeesta sekä merkin color maskeista. Volyymi ja rakennetuotteista kirjoittelinkin blogissani reilu vuosi sitten, voit lukea postauksen täältä. 

Biozell Volumizing seawater spray

Suolasuihke on lättätukkien sekä kiharahiuksisten hyvä ystävä. Suolasuihkeella saa hiuksiin tekstuuria, pitoa ja volyymia. Tämä tuote ei jätä kylmäksi, sillä suihke antaa todella tujakan rakenteen ja sopii ihanasti lettikampausten alle tai kiharruksen jälkeen rantalookin viimeistelemiseksi. Suihkeessa on mieto tuoksu, mikä ei kuitenkaan ärsytä nenää. Voisin ostaa tätä uudestaankin. Hinta n. 6€

Biozell Volumizing dry shampoo

Ehkä yksi parhaista markettien kuivashampoista. Raikastaa ja antaa volyymia, muttei jätä hiuksia tahmeiksi. Merkin tekstuurisuihke on tahmeampi ja vahvemmin rakennetta jättävä, tämä sopii ihanasti hieman jo likaisen hiuksen raikastamiseen. Ostan ehdottomasti uudestaan. Hinta n. 6€ (250ml) ja reilu 3€ (100ml)

Biozell Super strong hairspray

Hiuslakkojen kunkku jos etsit todella tymäkkää pitoa tuovaa hiuskiinnettä. Erityisen hyvä lyhyiden hiusten kiinnittämiseen tai sliipattuihin kampauksiin. Itse käytin tätä myös pienten, itsepäisten hiusten siloittamiseen jakauksen kohdalta. Toimii! Hinta n. 6€ (250ml).

Biozell Aina Hiuskiinne

Keskivahvan pidon hiuskiinne sopii kihartamisen alle, kiharoiden kiinnittämiseen, kampausten väsäämiseen ja lookkien viimeistelyyn. Monitoiminen hiuslakka, jossa on kevyt pito. Ei jätä hiuksia tahmeiksi. Tuotteessa on Biozellille ominainen, miellyttävän kevyt tuoksu. Ei sovi tuoksuherkille. Yksi suosikkilakoistani markettituotteista, hyllystä löytyy jo täysi kappale. Hinta n. 5€.

Biozell Color mask

Loppuun päässyt sävynaamio on helmiäissävyinen Soft ice, joka sopii vaaleiden hiusten sävyn ylläpitoon. Otin kuvaan mukaan myös tämänhetkisen hiusvärini ylläpitäjän, jota sekoitan pienen turauksen hoitoaineen sekaan noin kerran viikossa (tai kun muistan). Värinaamiot ovat hyvä tapa raikastaa hiusväriä tai ylläpitää olemassa olevaa väriä mutta suosittelen kampaajana pysymään varovaisena sävytteiden kanssa, sillä myös nämä ovat hiusvärejä, vaikka sisältävätkin hoitavia ainesosia. Näiden hinta on n. 7,5€ ja maskeja pystyy sekoittelemaan keskenään.

Onko sulla Biozell- lemppareita? Onko merkki sulle entuudestaan tuttu?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *