Essence Be you tiful- luomiväripaletti

Esittelinkin teille jo aikaisemmin Kroatian tuliaiseksi ostamani luomiväripaletin, nimittäin Essencen Follow your heart- luomiväripaletin (postauksen voit lukea täältä). Kroatiassa shoppaillessani himoitsin kuitenkin ensisijaisesti palettisarjan toista palettia, joka kantaa nimeä Be you tiful. Tuo paletti sisältää saman sävyperheen luomivärisävyjä mutta tuota Follow your heart- paletin mattasävyjen sijaan tämä toinen paletti sisältää lisäksi myös metallisävyjä sekä yhden täysin mustan luomivärisävyn. Tässä on potentiaalia niin aloittelevan meikkaajan ensipaletiksi kuin kokeneemmankin meikkaajan neutraaliksi paletiksi. Satuin onnekseni löytämään paletin facebook-kirppikseltä neljällä eurolla kerran kokeiltuna, joten pääsen nyt kertomaan teille fiiliksiä myös tästä toisesta paletista!

 

 

Kuten olen blogissani aikaisemminkin kertonut, ei koskaan kannata täysin luottaa sormin kämmenselälle tehtäviin luomivärikokeiluihin. Harvoin kukaan levittää luomivärejään sormin, joten tuntuma siveltimellä ja luomivärin häivytettävyys näkyvät vasta luomiväriä testattaessa oikeissa olosuhteissa. Itse kuitenkin useita paletteja ja luomivärikoostumuksia kokeilleena uskallan väittää, että jotakin informaatiota tuosta sormilla testailusta itselleni saan. Vähintään sen, onko väreissä tarpeeksi pigmenttiä sekä miten metallisävyt toistuvat sormilla levitettäessä. Sormin voi huomata myös ovatko luomivärit kovin jauhoisia ja varisevia.

 

 

Meikkasin paletilla tänään ensimmäistä kertaa ja kokeilin paletin kaikki sävyt kertaalleen kämmen selälle. Meikissä käytin niin mattaisia kuin metallisävyjäkin, yhtä metallisävyä vielä siveltimen kautta kasteltuna meikin kiinnityssuihkeella. Yleisvaikutelma paletista on hyvä, jokseenkin tuo paletin ihana beige metallisävy ”true me” ei toistunut edes märkänä kovin metallisena luomella vaan ennemminkin kevyesti valoa heijastavana. Aivan kuin sävy olisi jotakin mattaisen ja metallisen väliltä. Sen sijaan vaalea metallisävy ”taupe up” toimi kuivana silmän sisänurkassa ja kulmaluulla juuri niin kuin pitääkin.

 

 

Ylläoleva meikkilook on tehty lähes kokonaan tällä paletilla, ainoastaan kirkas oranssi on lainattu Juvia’s placen The Zulu- paletista. Rakastan yhdistää kirkkaita värejä neutraalien kanssa! Vaikka luomella olen tänään kokeillut vasta sävyt taupe up, true me sekä my time, olen vakuuttunut tästäkin paletista. Vaikka metalliluomivärejä on markkinoilla huomattavasti kiiltävämpiäkin, koen tämän olevan hyvä lisä palettikokoelmaani ja suosittelen neutraaleista sävyistä pitävien tutustumaan näihin kahteen Essencen palettiin. Näissä mattasävyt ovat ehdottomasti omaa luokkaansa ja ne eivät juurikaan kalpene kalliimpien merkkien vastaavien rinnalla. Suosittelen  käyttämään paletin metallisävyjä kosteina, silloin niistä saa eniten irti. Paletin mustalla luomivärillä saa tarvittaessa tehtyä myös rajaukset eli reissuja ajatellen tämä on hyvin kompakti, loppuun asti mietitty paletti. Ylimääräinen plussa myös paletin mukana tulevasta peilistä! Hintaa paletilla on n. 8€.

kauneus meikki suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *