Essence Micro precise eyebrow pencil- kalliimpien tuotteiden edullisempi kilpailija vai todellisuudessa kalliimpi vaihtoehto?

Kulmakarvat ovat kasvojen raamit, jotka tekevät meikistä ryhdikkään ja siistin. Jos meikistä pitäisi jättää pois joko ripsiväri tai kulmien meikkaaminen, jättäisin ehdottomasti ensin ripset pois. Kulmakarvoihin on olemassa erilaisia tapoja ja tuotteita niiden meikkaamiseen. Tällä hetkellä ehkä kulmakarvabisneksen vallalla oleva brändi on Anastasia Beverlyhills, jolta löytyy laaja valikoima kulmakarvojen meikkaamiseen. Monen meikkaajan (myös allekirjoittaneen) suosikki on merkin Brow dip pomade, joka kohtuullisen korkeasta hinnastaan huolimatta kestää helposti vuosia päivittäisessäkin käytössä. Kulmakynät ovat kuitenkin nostaneet päätänsä ja yhä useampi siirtyy kulmakyniin pomadien ja geelien sijasta.

Olen tehnyt kulmani pitkän aikaa juurikin tuolla kulmapomadalla ja olen pitänyt siitä kovasti. Koen kuitenkin pomadan olevan hieman hidas tapa tehdä kulmia ja kulmien meikkaamiseen saa tällä välineellä palamaan helposti useamman minuutin verran aikaa (pahimmillaan jopa sen 10minuuttia). Koska olen ikuinen meikkien Indiana Jones, seikkailen meikkihyllyillä etsien uusia tapoja ja välineitä tehdä asioita. Ruokaostosten lomasta iskin silmän Essencen uuteen Micro precise eyebrow penciliin, joka maksoi alta 2,5€. Vaikka kynät ovat olleet hetken pinnalla, en ole niihin päässyt aikoihin tutustumaan kulmia piirreltäessä.

Ostin Essencen Micro precise eyebrow pencilin sävyssä Light brown, joka on täydellinen viileän vaalea ruskea. Kynä on helppokäyttöinen, sitä pystyy rullaamaan toisesta päästä jolloin tuotetta saa enemmän esille. Ja miten helppoa tällä on piirtää kulmat! Kynä on pehmeä muttei liian pehmeä, se jättää kulmista kestävät ja tällä saa kulmat paikoilleen parissa hassussa minuutissa ilman virheitä. Koska kynä on todellakin microkokoinen, se takaa tarkan jäljen eikä pomadan kanssa käyttämiäni ”peitevoidekorjauksia” ole tarvinnut tämän kanssa tehdä.

Essence micro precise eyebrow pencil maksaa vain 2,49€. Vaikka tuote on todella edullinen ja kaikin puolin loistava, koin ainoaksi huonoksi puoleksi tuotteen keston. Se kesti omassa käytössäni n. 2 viikkoa, eli kuukaudessa näitä joutuisi ostamaan kaksin kappailein. Toki kuukausitasolla alle 5€ kulmatuotteesta ei ole paljon, mutta jos lasketaan vuositasolla kulmiin käytettävien tuotteiden kokonaishinta (4,98€ x 12 kk), tulee kulmakarvoille hintaa vuodessa 59,76€. Anastasian Brow dip pomade kesti käytössäni 4 vuotta ennen kun uusin purkin ja pomada maksaa n. 27€. Ekologisempaa on siis hankkia pariksi vuodeksi tuo pomada ja käyttää aamulla pari minuuttia pidempään kulmien kanssa, kuin ostaa vuodessa 24 kpl näitä kyniä.

Millä perusteella sinä ostaisit kulmatuotteesi? Pidätkö enemmän kynistä vai pomadoista ja oletko kenties laskenut koskaan kalliimman tuotteen todellista hintaa esimerkiksi kuukausitasolla?

kauneus meikki testit vastuullisuus
Kommentit (6)
  1. Löysin tämän googlatessani oman kynäni perään (kirjoitin Essence-postauksen juuri) . Musta kynä on mainio ja kätevämpi esim. kuljettaa kun ei sivellintä erikseen tarvitse.
    Mut molempi parempi, riippuu päivästä millä sujuu. Pomadeilla saa voimakkaimmat joutuin, ja joskus tykkään käyttää kulmiin myös luomivärejä.

    1. Kiitos kommentistasi! Tuo on kyllä ihan totta, sivellintä ei tarvitse mukaan. Mutta itse tykkään käyttää tuon kynän kanssa kulmaharjaa, joten se tulee aina joka tapauksessa mukana 🙂 Molemmat ovat toimivia valintoja!

  2. Tässähän vaikuttaa tosi paljon se, millaiseen lopputulokseen tähdätään: haluaako täyttää ja piirtää koko kulman vai vain kevyesti täyttää esimerkiksi vain kulman häntäpäätä. En myöskään välttämättä neljää vuotta samaa pomadaa käyttäisi, vaikka tuote itsessään riittäisi.

    1. Moni asiahan vaikuttaa totta kai siihen, mistä tuotteesta tykkää ja juurikin tämä haluttu lopputulos on yksi niistä. En jotenkaan raaskinut luopua tuosta pomadasta kun tuotetta riitti purkissa eikä siinä sinänsä ollut mitään vikaa, joten halusin käyttää siitä mahdollisimman paljon pois. En tietystikään suosittele samaa tuotetta käytettäväksi 4 vuotta, onhan noissa yleensä tuo vuoden säilymisaika, jonka sisällä tuote olisi hyvä käyttää loppuun. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *