Essencen Turtle you’re in my circle- paletti

Essencen söpöt meriteemaiset luomiväripaletit ovat pyörineet melkoisella volyymilla ainakin Instagramin puolella vaikuttajien ja kuluttajien keskuudessa. Turtle, you’re in my circle- paletti on näistä kahdesta uutuuspaletista nudesävyisempi ja hieman syksyisempi ja onkin mielestäni ihan täydellinen paletti hintatietoiselle kuluttajalle. Paletilla on hintaa 7,49€ ja sitä näyttäisi olevan vielä jäljellä Makeupshop.fi- verkkokaupassa. Hyvällä säkällä paletteja voi vielä löytää Tokmanneilta tai Citymarketeista.

Paletista löytyy 12 sävyä, joista osa on ihania mattasävyjä ja osa metallisia, jopa hieman glitterisiä sävyjä. Paletissa on mukana peili, mikä helpottaa meikkaamista. Paletin kansi on kaksiosainen, hieman päiväkirjamaisesti sulkeutuva kansi, joka pitää luomivärit tiukasti tallessa.

Paletin sävyillä on helppo luoda meikkejä arkeen sekä juhlaan. Varsinkin murretut punaisen ja punaruskean sävyt ovat ainakin itselleni henkilökohtaisesti syksyn käytetyimpiä sävyjä yhdessä kultaisten metallisävyjen kanssa, joten tämä paletti on takuuvarma syyshitti!

Innostuin paletin tummista sävyistä ja loin aikaisemmin Instagram-stooreissani syysteemaan sopivan tumman smokeymeikin paletin sävyillä. Lisäsin pehmeän kynärajauksen sekä ripsirajaan että verirajalle, jotta katseesta tuli mahdollisimman intensiivinen. Pidentävä ripsiväri kruunaa meikin ja huuliin sipaisin Zuiin Lux- sarjan Audrey- huulipunaa- mitäs muutakaan.

Oletteko te ehtineet tutustua Essencen uutuuspaletteihin?

 

kauneus meikki suosittelen
Kommentit (1)
  1. Noora /prettyawesome.fi
    9.9.2020, 08:13

    Löysin eilen sattumalta YHDEN ainoan citymarketista ja tietenkin nappasin mukaani. Ihan uskomaton tuo alle 8euron hinta. Välillä sitä maksaa itsensä kipeäksi luomiväreistä ja sitten tulee Essenceltä aivan ihana paletti muutamalla eurolla. On tääkin 😀 Tosi kaunis silmämeikki sulla näissä kuvissa. Mä ehkä joudun tänään vähän matkimaan, kun korkkaan tämän kaunokaisen 😉
    Aurinkoista viikkoa Ida <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *