Helmikuun kauneusboksit vertailussa

*Glossybox saatu blogin kautta

Helmikuussa vastaanotin kaksi kauneusboksia; Goodieboxin sekä Glossyboxin. Boksit ovat molemmat aivan ihania mutta hyvin erityylisiä. Goodiebox sisältää useammin ihonhoitotuotteita ja Glossybox on selkeästi meikkipainotteisempi. Tässä postauksessa jaan boksien sisällön ja teen pientä vertailua näiden kahden boksin välillä. Postauksesta löydät boksi kohtaisen sisällön sekä jaan myös omat mielipiteeni boksien sisällöstä ja kokonaisuudesta.

Helmikuun Glossy box

Helmikuun Glossy box oli pakattu aivan ihanaan retrokuosiin, joka vei suoraan 90- luvulle. Tämä boksi osui silmiini jo ennen sen vastaanottamista somessa ja aiheutti riemun kiljahduksia. Sisältö onneksi pysyi jännitys momenttina loppuun saakka. Boksi on niin suloinen, että tämän voisi säästää jopa sisustuselementiksi!

Boksin sisältö oli hyvin pitkälti meikkipainoitteista, kuten Glossy boxissa usein onkin. Tuotteista löytyi Karl Lagerfeld + Model Co huultenrajauskynä, meikkisivellin, Molton Brownin minikokoinen suihkugeeli, Ciaten Extraordinary puuteri sekä retroteemaan sopiva Sophia + Mabelle korostuspuuteri. Mielestäni aivan ihana kokonaisuus ja boksin sisältö sopi hyvin teemaan.

Glossy boxin ainut miinus helmikuussa oli Karl Lagerfeld + Model co:n huultenrajauskynä (kolmas kuva selattaessa postausta alaspäin). Kynän pintaan on noussut jotakin, mikä saa tuotteen näyttämään epäilyttävältä ja jopa pilaantuneelta. En huomannut tuotteessa pahaa hajua mutta tuo outo aines ei houkuttele lisäämään tuotetta huulille. Epäilin, voisiko pakkaset ja lämpötilan vaihtelut nostaa kuljetuksen aikana tuotteeseen jotakin rasvoja, joka tekisi tällaisen lopputuloksen. Joka tapauksessa, luulen että tämä tuote jää käyttämättä. Muuten pidin boksin sisällöstä todella paljon! Tuo Sophia + Mabellen korostuspuuteri oli aivan ihanan näköinen iholla ja Ciaten puuteria testaan suurella innolla.

Glossy boxin voit tilata täältä. Riippuen tilausmuodostasi, saat boksin 15,80-17,99€ hintaan.

 

Goodiebox helmikuu

Helmikuun Goodiebox sen sijaan oli hyvin pitkälti ihonhoitoon painottuva. Nämä kaksi boksia ovatkin mielestäni hyvin erilaiset jo lähtökuopissaankin ja tilaajakunta varmasti jakaantuu sen mukaan, tahtooko boksin vastaanottaja enemmän värikosmetiikkaa vai ihonhoitoa.

Helmikuun Goodiebox oli pakattu ihanaan mintunvihreään kuosiin, jota koristi holografisesti kiiltävät tekstit. Ihanan keväinen kokonaisuus, jonka sisältö oli mielestäni myös todella osuva! Helmikuun boksi sisälsi Miquran decoltee maskin, Ecookingin korjaavan shampoon, minikokoisen ihonpuhdistuskakun, silmämeikkisiveltimen sekä Model co:n peitevoiteen.

Goodieboxin voit tilata täältä*. Boksin hinta on normaalisti 24,90€ mutta linkin kautta saat ensimmäisen boksin puoleen hintaan. 

Goodiebox vs. Glossybox

Helmikuun Goodiebox oli omassa kategoriassaan positiivinen yllätys. Boksi oli kaunis ja sen sisältö oli selkeästi mukavaa vaihtelua tuotemerkkien puolesta aiempiin bokseihin verrattuna. Se, onko boksi 24,90€ arvoinen onkin sitten toinen kysymys. Goodiebox kuuluu ehdottomasti kalleimpiin kauneusbokseihin, mitä Suomeen saa helposti tilattua pohjoismaista. Boksin sisältö ei kuitenkaan usein eroa arvoltaan edullisemmista bokseista, mikä saattaa hieman laskea boksin arvoa tilaajan silmissä. Goodieboxista löytyy kuitenkin aina vähintään yksi täysikokoinen tuote, ehkäpä tuo kalliimpi hinta perustuu sitten siihen.

Glossy box oli viimekuussa ehdottomasti jokaisen markan arvoinen (vaikken tässä kohtaa omia rahojani siihen käyttänytkään). Boksin sisältö oli sellainen, että voisin kuvitella tämän pohjalta tilaavani boksia tulevaisuudessakin. Glossy box panostaa selkeästi enemmän bokseissaan yllätysmomenttiin ja tarjoaa tällaisia ihania erikoisbokseja, jotka pitävät tilaajan kiinnostusta yllä. Kun kauneusboksin vastaanottaa joka kuukausi, on boksissa oltava jotakin joka jaksaa ylläpitää tilaajan tahtoa tilata boksia yhä uudestaan. Mielestäni Glossylla on hyvin toteutettu tämä puoli ja tästä syystä Glossy box on helmikuussa hieman parempi, kuin Goodiebox.

Tilaatko sinä jompaa kumpaa näistä bokseista? Kumpi on sinun suosikkisi?

Kommentit (1)
  1. Hei, minä en ainakaan huomannut tuota alennusta Goodieboxin linkissä. Siis että saisi ekan boxin puoleen hintaan.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *