Hieman villimpi arkimeikki

Koska nyt eletään sen verran erikoista arkea, saa arkimeikkikin olla teemaan sopivasti erikoisempi. Vaikka olisikin aivan täysin kotona tai etätöissä, voi arkea piristää rentouttavalla meikkituokiolla, joka vie ajatukset hetkeksi pois vallitsevasta kaaoksesta. Meikkaaminen on aina toiminut itselleni nimenomaan jonkinlaisena meditaationa, luovuuden lähteenä, omana aikana. Kotona on myös mahtava mahdollisuus harjoitella uusia tapoja meikata, kun meikkikokeilut pystyy pesemään pois eikä tarvitse kiiruhtaa heti paikasta toiseen!

 

Muuten suht turvallisten ja lämminsävyisten ruskeiden kanssa valitsin niin sanotuksi ”statementväriksi” raikkaan sinisen. Käytin meikissä Oletkaunis.fi:stä saamaani L.A Girlin uutta Artistry- palettia*, josta löytyy ihan mielettömän pigmenttiset siniset! Massiivinen 16 sävyn paletti löytyy Oletkaunis.fi valikoimasta 19,95€ hintaan. Artistry- paletin lisäksi L.A Girl lanseerasi myös samaan sarjaan kuuluvan Mastery- paletin*, joka sopii paremmin hempeillä roosan sävyillä meikkaajalle.

Piristää ihan hurjasti arkea kun meikissä on vähän väriä! Nudehuulet sopivat hyvin tasapainoittamaan  intensiivistä ja värikästä silmämeikkiä. Myös pelkästään huulikiilto kävisi ihanasti tämän meikin kanssa.

Oletteko te hyödyntäneet kotona viettämäänne aikaa meikkaamisen harjoitteluun tai meikanneet siitä huolimatta, jos olette etätöissä?

 

Kommentit (2)
  1. Linda/Lipstick Love
    26.3.2020, 08:24

    Oi miten kaunis meikki<3 Sininen on mulle jotenkin tosi haastava väri silmämeikeissä, tai sitä ei vaan pahemmin tule käytettyä. Turkoosi kyllä menee ja vaaleemman sininenkin 🙂 Pitääkin ehkä koittaa taas poistua sieltä omalta mukavuusalueelta ja koittaa jotain sinistä silmämeikkiä tän sun meikin inspiroimana!

    1. Voi kiitos <3 Sininen oli (ja on vähän vieläkin) itselleni sellainen ei-niin-helposti-lähestyttävä-meikkiväri. Se on sen verran kirkas ja silmään pistävä että sitä helposti ujostelee. Mutta sitten kun sitä kokeilee niin siihen kyllä ihastuu! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *