Kesän meikki-inspiraatio: Raikas vesimeloni

Meikki-inspiraatiota kehiin pitkästä aikaa! Olette ehkä huomanneetkin, että meikki-inspispostaukset ovat huomattavasti vähentyneet. Tämä johtuu ihan siitä, että pidän blogini yhteydessä myös Instagram- tiliä, jonne latailen aktiivisesti meikkilookkeja muun kauneusfiilistelyn rinnalla. Joten jos haluat seurata enemmän meikkilookkeja blogissani, kuulisin mielelläni siitä teiltä. Toistaiseksi tämä järjestely on toiminut hyvin ja meikkilookit painoittuvat enemmän Instagramin puolelle. Minut löydät sieltä nimimerkillä @beautyidam. 

Haluan kuitenkin nostaa yhden meikin viimeviikolta, joka toimi melkoisena kesäinspiraationa! Inspiroiduin vesimeloneista ja halusin luoda sen sävystä muodostuvan meikin. Viimeaikoina nämä luovemmat ”artsy”-meikit ovat jääneet vähemmälle, joten oli ihanaa luoda jotakin erilaista. Käytin meikkiin Jeffree Starin Blood sugar– palettia sekä Alien- palettia (tästä paletista tuo vihreä Alien- sävy). Valkoinen ”maali” luomen yläosassa on Jeffree Starin huulilakka sävyssä Drug lord. Tuostahan piti tulla tiukka, graafinen rajaus, joka hieman laiskuudestani suttaantui, joten päätin viedä sen överiksi. Ja itseasiassa pidän siitä hurjan paljon noin!

 

 

Huulille imitoin vesimelonin hedelmälihan sävyä, joten yhdistin tähän Jeffree Starin huulilakan sävyssä Romeo, johon lisäsin päälle vielä Zuiin luottopunaani (Satin lip color) sävyssä Fresh. Combosta tuli aikas herkullinen! Tämä kikka saa tällaisen satiinipunankin pysymään, kun alla on vahva mattainen huulilakka. Esimerkiksi häissä tai muissa kesän juhlissa ei tarvitse stressata huulipunan lisäilyä, kun rakentaa huulimeikin mattapunan päälle – tai valitsee mattapunan yksinään. Suosittelen Jeffreen punia aina, kun puhutaan kestopunasta, jonka pitäisi kestää syömiset, juomiset ja mahdolliset kesäillan suuteloinnit.

 

 

Tästä meikistä saa helposti arkikelpoisen (tai muuten vain hieman sellaisen ”puettavamman”), kun jättää valkoiset ”siveltimen vedot” pois tai siirtää valkoisen sävyn esimerkiksi valkoiseen kissarajaukseen. Pinkki ja vihreä toimivat todella ihanasti yhdessä ja tekevät silmämeikistä huomattavan ja kesäisen. Tässä olisi hyvä meikkilook esimerkiksi kesän festareille!

Kommentit (2)
  1. Ansku- Glitteri addikti
    14.6.2019, 12:05

    Tosi kiva ja raikas meikki. Katsoinkin instassa videot kun tätä teit ja ihastelin jo silloin 🤩

    1. Voi kiitos! Ihana kuulla <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *