Kesän trendiväri: Keltainen

Tämän kesän ehkä yksi ihanimmista meikkisävyistä silmämeikeissä on ollut ehdottomasti keltainen. Keltainen on värinä raikas ja sopii monelle ihosävylle. Keltaisella luomivärillä saa meikkiin leikkisyyttä olematta kuitenkaan liian räikeä. Joten jos olet haaveillut ihanan trendikkäästä ja värikkäästä silmämeikistä vielä kesälle, suosittelen tutustumaan keltaiseen sävyyn silmämeikissä!

 

Loin Instagram- tililläni videotutoriaalin muodossa tällaisen keltaisen silmämeikin, johon yhdistin myös glitteriä. Kyselin seuraajiltani, minkälaista meikkiä he haluaisivat minun luovan ja keltainen sai jonkin verran ääniä, joten en todellakaan ole ainoa, joka pitää keltaisesta. Tällä meikillä halusin näyttää, että myös värejä käyttämällä voidaan saada aikaan raikas ja arkikäyttöönkin sopiva meikki.

Yleensä kun luon värikkäitä silmämeikkejä, jätän silmänrajaukset hyvin usein pois. Tällä kikalla värikkääseenkin meikkiin saadaan tasapainoa, eikä meikistä tule liian näyttävää. Pastelliset sävyt näyttävät todella ihanilta pelkästään taivutettujen ripsien ja ripsivärin kanssa!

Meikissä käytin Jeffree Starin Jawbreaker- paletin keltaisia sävyjä, joista mattainen ”Wow”- sävy pääsi luomivakoon ja alaluomelle ja liikkuvalle luomelle kiiltävämpi ”Lemon drop” sopi täydellisesti. Keskelle luomea lisäsin kevyesti Elina K:n moniulotteista glitteriä, joka säihkyy violetin ja vihreän sävyissä valon osuessa glitterhippuihin. Huulilla tämän kesän yksi suosikkihuulipunistani, eli Jeffree Star cosmeticsin velour liquid lipstick sävyssä ”Coral fixation”.

kauneus meikki
Kommentit (2)
  1. Linda/Lipstick Love
    29.7.2019, 15:49

    Tää sun meikki on kyllä hyvä esimerkki siitä, kuinka se keltainen toimii loistavasti ihan yksinäänkin! Mä yleensä yhdistän aina keltaisen oranssiin tai vihreään luomiväriin, kun jotenkin pelkkä keltanen ei oo tuntunut niin ”omalta”, mutta täytyy ehdottomasti koittaa myös täntyylistä meikkiä. Hyvältä näyttää<3 🙂

    1. Kiitos kommentistasi Linda! <3 Ehdottomasti suosittelen testaamaan keltaista koko luomella. Se sopii ihanasti muiden värien kanssa yhdisteltäväksi mutta on superraikas ihan yksinäänkin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *