Kevään meikkitrendi: yhden sävyn silmämeikki

Puhuinkin teille aikaisemmissa postauksissa hankkineeni uuden puhelimen, josta löytyisi hieman parempi kamera kuin mitä vanhemmassa puhelimessani oli. En ole aikoihin käyttänyt ihan kamera-kameraa valokuvaamiseen ja blogin ja somen ylläpitämiseen, mielestäni on ollut todella kätevää kantaa toimistoa niinsanotusti ”taskussa”. Honor 10:ssä on todella paljon parempi kamera kuin pari mallia vanhemmassa versiossa ja olen nauttinut meikkikuvien ottamisesta viimeaikoina hirmupaljon!

Tämän postauksen kuvat ovat toissaviikonlopulta, kun kävimme mieheni kanssa kuvailemassa keväisessä luonnossa. Mieheni inspiroitui haapapuiden rungoista, joissa näkyy ihanan keltaisia pilkkuja. Halusin mätsätä meikin sen mukaan eli luomille ronskilla kädellä keltaista! Pidin tästä silmämeikistä todella paljon, sillä vaikka se on hyvin keltainen ja tavallaan ulkona mukavuusalueeltani, on meikissä kuitenkin jotakin ihanaa luonnollisuutta.

Käytin luomilla Juvia’s placen The Zulu- paletin keltaista sävyä pohjustustuotteen päällä (Mac Paint pot sävy Painterly). Silmän sisänurkkaan ja kulmaluulle lisäsin Essencen luomiväriä sävyssä The grammy goes glammy, jota käytin myös kasvojen korostamiseen. Huulille lisäsin suosikki huulikomboni eli Jeffree Starin velour liquid lipstickin sävyssä Nathan (persikkainen nude) sekä huulten keskellä Zuii Organicin Satin lip colour sävyssä Fresh.

Pidin silmämeikissä alaluomen kokonaan ”koskemattomana” eli en lisännyt sinne ollenkaan luomiväriä. Tämä keino häivyttää nätisti tummia silmänalusia ja tekee ilmeestä raikkaamman.

kauneus meikki
Kommentit (2)
  1. Tämä on kyllä tosi kaunis ja simppeli silmämeikki💛 Tästä kuvasta instagramissa tajusin, että en omista YHTÄÄN keltaista luomiväriä 🤔 outoa. On noita paleteita tossa kuitenkin pinkka.
    -meikkimuija Jonna

    1. Voi kiitos! <3 Keltainen on niin ihana väri! Ja oli hauska tämän meikin kohdalla huomata, miten kivasti se toimii vähän tällaisessa ”arkisemmassakin” kokonaisuudessa ilman että tulee liian meikattu olo 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *