Kohtuuhintainen, monikäyttöinen poskipunapaletti

Tänä kesänä olen ihastunut poskipunaan aivan uudella tavalla. Muutamia vuosia sitten poskipuna unohtui aurinkopuuterin tieltä. Se palasi meikkirutiiniin ”koska se nyt vain kuului osaksi meikkiä”. En vuosikausiin pitänyt erityisemmin poskipunasta, mutta lisäsin sitä aamuisin aina kevyesti poskille. Käytin pitkään sellaisia vanhan roosan sävyisiä, hyvin tunkkaisia poskipunia. En tiedä mistä olin keksinyt niin epäsopivan värin itselleni, saattoi olla että poskipunat olivat muilta saatuja (käytettyjä), jotka totesin voivani käyttää pois. En oikein tiennyt millainen suhde itselläni oli poskipunaan. Oliko poskipuna vain opittu tapa vai pidinkö sitä välttämättömänä osana meikkiä?

Muutaman vuoden sisällä löysin poskipunan syvimmän olemuksen. Tajusin että hempeät roosat, pehmeät persikat ja kevyet sipaisut ehkäpä jotain villin pinkihtävää tai oranssisempaa sopivat ihonsävylleni paremmin. Aurinkopuuteri saapui jäädäkseen mutta niin teki lopulta myös poskipunakin. Tämän ajan trendin mukaisesti moni valitseekin ennemmin poskipunan, kuin aurinkopuuterin. Poskipuna tuo kasvoille luonnollista väriä ja saa meikkiin raikkautta. Omistan tällä hetkellä yhden poskipunapaletin ja neljä irtonaista poskipunaa. Se on jo paletin ja kolmen irtoposkipunan verran enemmän kuin pari vuotta sitten.

 

Makeup revolutionin Ultra blush palette sävyssä Sugar and spice on ihanan edullinen (9,50€ / Cocopanda.fi) poskipunapaletti, josta löytyy kahdeksan ihanaa poskipunasävyä. Kuusi sävyistä on täysin mattaisia ja kaksi hohdokkaampia, joista toinen sopii käytettäväksi myös korostuspuuterin asemasta. Omat suosikkini ovat kaksi oikean puolimmaista keskimmäistä sävyä (päälekkäiset sävyt), kuten ehkä kuvasta huomaakin. Kaikki sävyt ovat kuitenkin hyvin sopivia monelle ihonsävylle. Poskipunat ovat puuterisia ja sen huomaa levittäessä. Pigmenttiä näistä löytyy siveltimellä kasvoille lisättäessä, joten suosittelen kopauttamaan ylimääräisen siveltimestä ennen kasvoille viemistä. Koostumus on kuitenkin helppo häivyttää ja se pysyy hyvin koko päivän. Näillä saa luotua myös ihanan silmämeikin tarvittaessa monomeikkityyliin!

Makeup revolutionin Ultra blush Sugar and spice- paletti on hyvä valinta niin aloittelevalle kuin kokeneemmallekin meikkaajalle. Paletti on kivan jämäkkä ollakseen noin edullinen, se kulkee hyvin mukana ja sisältää suuren peilin.  Ultra blush paletteja löytyy myös ainakin sävyssä Hot spice, joka sisältää huomattavasti vaaleampia sävyjä.

PROTIP: Valitse reissulle vain tämä paletti mukaan, jolloin mukanasi on poskipunat sekä luomivärit ja suuri peili! Trendikäs kesämeikki on mukanasi minne ikinä menetkin.

kauneus meikki suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *