Lethal cosmetics on saapunut Suomeen!

Lethal cosmetics on Youtuben amerikkalaisilta ja Eurooppalaisilta meikkitubettajilta bongattu saksalainen kosmetiikkabrändi, joka on erityisen tunnettu upeista multichrome- ja duochromeluomiväreistä. Olin ihan suu auki, kun huomasin että merkin tuotteita saapuu Nobe- verkkokauppaan*! Nobelle saapui valtaosa yksittäisistä luomiväreistä, highlighteista, bronzereista ja poskipunista, sekä voidemaisia luomivärejä ja valmiiksi rakennettuja paletteja. Lethalin kaikki luomivärit ovat uudelleen järjesteltävissä ja paletteja pystyy rakentamaan myös täysin itse magneetilla toimiviin palettipohjiin. Tämä on mielestäni ihan törkeän hyvä idea, sillä voit valita palettiin juuri sinulle sopivimmat sävyt. Paletteja löytyy eri kokoisia, aina 4 sävyn paletista 12 sävyn palettiin.

Lethalin tuotteet löydät Nobelta täältä*. Yksittäiset napit ovat hinnaltaan 6,90-17,90€ välillä. Mattasävyt ovat edullisempia, shimmerit ja duochromet ovat 7,90-9,90€ hintaluokassa ja kalleimmat 17,90€ värit ovat erikoisimpia, moniulotteisia multichromesävyjä.

Valmiiksi rakennetut paletit

Lethalilta löytyy valmiiksi rakennettuja paletteja, jotka ovat hinnaltaan hieman edullisempia, kuin jos rakentaisit itse paletin, johon lisäisit kalliimpia multichrome sävyjä. Valmiissa paleteissa on mattasävyjä sekä duochrome-sävyjä, jotka on valmiiksi valittu palettiin. Voit silti magneettisysteemin avulla muokata paletin värijärjestystä tai esimerkiksi miksailla palettien sävyjä! Ylläolevassa kuvassa näkyy murretunsävyinen Dreamsign- paletti*, joka sopii hyvin hillitylle meikkaajalle. Murretut sävyt sopivat monelle ja erityisesti paletin harmaa, vihreä ja ruskea ovat tosi monikäyttöisiä. 9 sävyn Dreamsign- paletilla on hintaa 39,90€.

Valmiita paletteja löytyy myös 12- sävyn paletteina sekä pienempinä 6- sävyn paletteina. 6 sävyn paleteista Destiny* on violetin sävymaailmansa puolesta varmasti suosituin, mutta myös vihreäsävyinen Roots* on aivan ihana ilmestys! Kuuden sävyn paleteilla on hintaa 26,90€/kpl.

DIY- paletit Lethalilta

Itse suunniteltavissa paleteissa vain mielikuvitus on rajana! Kokosin oman palettini tuollaiseen reunattomaan palettiin, johon mahtuu 12 luomivärisävyä tai sekaisin luomivärejä ja kasvonappeja. Halusin keskittyä erikoissävyihin tämän paletin kanssa, joten valitsin seuraavia sävyjä palettiin (paletissa ylävasemmalta oikealle päin): Genesis, Twilight, Retrograde, Lucid, Aether, Talisman, Aphelion ja Magnitude. Ajattelin miksailla varmaankin jossakin kohtaa näitä erikoissävyjä ja tuunata valmiista paleteista omia versioitani muutamia sävyjä vaihtamalla. Näin eri sävyille saa enemmän käyttökertoja, sillä joskus väriparit vaan houkuttelevat käyttämään tiettyjä sävyjä enemmän.

Lethal cosmetics on ehdottomasti mahtava piristys Suomesta löytyviin meikkibrändeihin ja on ihan supersiistiä, että Nobe toi tämän valikoimiinsa! Upeita sävyjä, paljon variaatioita ja luovuutta parhaimmillaan!

Onko Lethal cosmetics sulle brändinä jo tuttu?

 

kauneus meikki
Kommentit (2)
  1. Aa vitsit kun kivaa! Tilasin viime vuonna Leathalin mattasävyjä ja ne on suorastaan pelottavan pigmenttisiä, saa tosi kevyesti sipaista 😀

    1. Nää on kyllä iha hurjan pigmenttisiä! 😍

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *