Lovely – edullinen markettimeikkibrändi

Bongasin Citymarketista muiden edullisten meikkiständien vierestä Lovelyn ständin. Merkin meikit ovat aavistuksen kalliimpia kuin Catricen ja Essencen, mutta muuten brändin tuotteet ovat hyvin saman henkisiä. Lovely on puolalainen kosmetiikkabrändi, joka on myös cruelty free. Päätin ruokaostosten lomassa tutustua kevyesti merkin tuotteisiin ja ostin testiin Fresh & juicy- sarjan meikkivoiteen ja peitevoiteen sekä yhden highlightin ja huultenrajauskynän.

Olen nyt kesän ajan testaillut näitä tuotteita ja erityisesti Fresh & juicy- meikkipohjatuotteet nousivat suosikeiksini! Ihmettelen, miksei näistä puhu kukaan? Tuotteissa on tuoksu, joten tuoksuherkkänä välttelisin näitä. Jos tuoksut eivät kuitenkaan ärsytä, niin voin suositella näitä meikkituotteita! Meikkivoide on nimestään huolimatta tosi peittävä. Koen omien testailuideni perusteella, että kauneimman meikkipohjan saa kun tätä levittää kostealla meikkisienellä ohuen kerroksen iholle. Jo ohut kerros peittää ja meikkipohjasta tulee tosi nätti! Meikkivoide maksoi n. 8€. Itselläni on käytössä sävy 03 Beige.

Myös peitevoiteessa on kevyt makea tuoksu, sama kuin meikkivoiteessa. Hyvä peruspeitevoide, joka sopii hyvin yhteen meikkivoiteen kanssa. Koen että näistä kahdesta hieman ihastuttavampi on tuo meikkivoide, mutta peitevoiteessa ei yksinäänkään ole vikaa. Koostumus on mukava ei liian ohut eikä liian paksu, joka levittyy nätisti iholle ilman että jättää ihon liian meikatun näköiseksi. Peitevoiteella oli hintaa n. 6€, joten voidaan puhua vielä edullisen hintaluokan peitevoiteesta.

Nopealla tutustumisella totesin, että Lovelyn meikkipohjatuotteet ovat merkin parasta antia. Luomiväreissä laatu vaihtelee ja ne ovat paikoin jauhoisia, niihin en sijoittaisi rahojani. Huulipunia en päässyt vielä kokeilemaan, mutta kokeilemani huultenrajauskynä on yksiä huonoimpia, joita olen koskaan kokeillut.

Näissä edullisissa brändeissä kannattaakin olla tarkkana, ettei tule ostettua sikaa säkissä. Värikkäät purki houkuttelevat, mutta onko tuote oikeasti hyvä? Ainakin Lovelyn Fresh & Juicy- sarjan tuotteita uskallan käsi sydämellä suositella, mikäli etsit peittävää meikkivoidetta!

Lovelyn meikkejä myy Citymarkettien lisäksi Notino.fi- verkkokauppa.

kauneus meikki
Kommentit (1)
  1. Onko sun Insta-tili kadonnut, vai onkohan minut estetty? :O

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *