Maailman paras peitevoide alle 3,5 eurolla

En usko siihen, että hinta takaisi aina laatua. Olen löytänyt erityisesti kosmetiikassa paljon todella laadukkaita löytöjä aivan naurettavilla hinnoilla eikä tämän postauksen tuote ole poikkeus. Catricen Camouflage cream peitevoide on aivan järjettömän peittävä, todella toimiva ja super edullinen peitevoide, jonka voi löytää ihan lähimmältä Tokmannilta tai Citymarketista. Tuotetta myy myös monet verkkokaupat, joista omat suosikkini ovat Lyko.fi* ja Lalalipstick.fi. Erityisesti ensimmäiseen on usein tarjolla alekoodeja, jolloin jo valmiiksi edulliset tuotteet voi kotiuttaa vieläkin edullisemmin.

Miksi Catricen Camouflage cream peitevoide on paras peitevoide ikinä?

Omistan tällä hetkellä useamman näitä peitevoiteita, sillä suosin näitä myös asiakastyössä. Peitevoide on voidemaista, kuten nimikin jo kertoo. Koska koostumus on paksun voidemaista, on peittokyky omaa luokkaansa ja koostumus sellaista, joka ei korosta helposti silmänalusihon juonteita. Tämä myös pysyy paikoillaan koko päivän, mikä tekee meikkaamisesta ihanan stressitöntä. Tarkka hinta peitevoiteelle on 3,49€, joten hinnallakaan tätä ei ole pilattu. Sanoisin, että tämä peitevoide voi sopia jokaiselle ihotyypille. Makuasioista ei toki voi kiistellä, joten en voi luvata että jokainen rakastaisi tätä peitevoidetta yhtä paljon kuin minä. Mutta jos et ole jo kokeillut, suosittelen erittäin lämpimästi kokeilemaan!

Aiemmin täysin mustaan kierrekantiseen purkkiin pakattu peitevoide uusiutui hiljattain. Vanhoja versioita voi vielä löytää ainakin kivijalasta. Uudessa purkissa on violetti kansiosa ja tuotteeseen tuli aiemman 3 sävyn tilalle jopa 6 sävyä. Tämä on mielestäni hyvä asia, sillä aiemmat sävyt olivat todella vaaleita eikä tummemmille ihonsävyille löytynyt sopivaa peitevoidesävyä. Edelleen sävyvalikoima kaipaisi laajennusta, mutta tämä on jo askel eteenpäin.

Suosikkisävyni ovat sävy 010 Ivory*, joka on neutraali, hyvin vaalea sävy, joka sopii monelle vaaleaihoiselle. Tällä saa kirkkautta kasvoille ja silmien alle ja käytänkin tätä silmänalusihon lisäksi myös nenänpielissä, leuassa ja otsassa. Sävy 015 Fair* on keltapohjaisempi sävy, joka sopii joko keltapohjaisemmalle iholle tai vaalealle iholle punaisuuden häivyttämiseen ja tummien silmänalusten peittoon. Tätä käytän silmien alla erityisesti tummemman vaaleilla ihonsävyillä ja keltapohjaisilla ihoilla.

Uusi sävy 020 Light beige* on tummempi, neutraalipohjainen sävy. Tämä sopii tummemman vaaleille ihoille sekä näppyjen peittoon. Itse valitsisin tämän sävyn näppylöille, sillä sävy on lähinnä meikkivoiteeni sävyä.

Kuvassa vasemmalta oikealle uudistuneet sävyt 020 Light beige ja 010 Ivory

Kuvassa vasemmalta oikealle vanha Camouflage cream peitevoide sävyssä Ivory ja oikealla uudistunut sävy Ivory.

Eroaako uudistunut tuote vanhasta?

Moni varmasti pohtii, onko tämä uudistunut tuote nyt sitten yhtä hyvä kuin vanha versio? Itse en huomaa näissä juuri mitään muuta eroa, kuin uudet lisätyt sävyt sekä kannen värin. Ehkä hiuksen hienoa sävyeroa voi löytyä vanhojen sävyjen välillä, muttei mitään dramaattista. Ylemmässä kuvassa voi hieman havaita uudemman Ivory- sävyn olevan aavistuksen vaaleampi ja neutraalimpi, siihen verrattuna vanha Ivory on hieman lämpimämpi. Koostumus on samanlainen kuin vanhassa versiossa, jollei jopa peittävämpi (en tiedä miten se on mahdollista). Tämä on helpotus, sillä tuote on aivan suosikkini enkä aio tämän käytöstä luopua.

Vinkit Camouflage cream peitevoiteen käyttöön:

Catricen camouflage cream peitevoidetta kannattaa levittää sormin silmänalusiholle. Näin paksuhko, voidemainen koostumus lämpiää ihon lämmöstä ja leviää helposti ohuena kerroksena iholle. Suosittelenkin ohuen kerroksen lisäämistä poikkeuksetta tämän tuotteen kanssa. Paksuja kerroksia ei tarvita, sillä tuote itsessään on peittävä. Näin saadaan meikkiin myös kestävyyttä. Joskus käytän peitevoide sivellintä, mutta silloin tuote vaatii huolellista työstöä siveltimeen ja varovaisuutta, ettei tuotetta tule liikaa. Paksu kerros voidemaista tuotetta liikkuu helpommin iholla, jolloin meikin kestävyyt huononee.

 

kauneus meikki suosittelen
Kommentit (4)
  1. Hei tätähän pitää ehdottomasti testata, kiitos vinkistä! 🙂

    1. Suosittelen! 🙂

  2. Kukkamaaria
    29.9.2021, 16:55

    Tää on ihan paras tuote, oon käyttänyt monta vuotta 🙂

    1. Ihana kuulla että säkin tykkäät! 🙂 Tää on kyllä ihan huippu!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *