Maaliskuun kauneusboksit vertailussa

*boksit saatu blogin kautta

Viimekuussa yhdistin kauneusboksit yhteen postaukseen, mikä tuntui jotenkin luonnollisemmalta tutkia bokseja yhden postauksen alla. Mitä mieltä olette olleet muutoksesta, haluatteko jatkossakin kaksi boksia yhdessä postauksessaan, erikseen vai onko boksien availu mieleistänne sisältöä?

Maaliskuussa avasin tuttuun tapaan sekä Goodieboxin että Glossyboksin. Goodiebox usein painottuu sisällöltään enemmän ihonhoitoon ja Glossy sisältää selkeästi enemmän meikkituotteita.

Maaliskuun Goodiebox

Maaliskuun Goodiebox sisälsi poikkeuksellisesti myös meikkituotteita. Boksi lupaa olevansa 104,5€ arvoinen, vaikka boksin sisältö ei ehkä ensisilmäyksellä tästä hinnasta anna mielikuvaa. Boksin kallein tuote on 100% mittatilaustyönä kierrätyspolyesteristä valmistettu meikkipussukka, joka tuntuu halvalta ja kahisevalta käsiin. Pussukka on kyllä kaunis väritykseltään ja viestii lähestyvästä kesästä, muttei mielestäni ole missään nimessä boksin parasta antia. Mukana on myös ruusukultaiset pinsetit, jotka koin erityisen käteviksi ja kivoiksi. Ajankohtainen Moshi moshi mindin käsidesi on ihanan erikoinen, sillä se muuttuu käsirasvaksi sitä hierottaessa käsiin. Boksissa on myös Bioderman kasvogeeli, joka tuotteena sopii varmasti monelle boksin saajalle. Boksin meikkituotteen virkaa toimittaa tuntemattoman brändin eyeliner, joka sisältää ihoa kosteuttavaa arganöljyä sekä lakritsia.

Ehdottomasti paras tuote on kuitenkin Marie-Stella-Mariksen huulivoide, joka on 100% luonnollinen yhdistelmä manteliöljyä, sheavoita ja jojobaöljyä. Voiteen koostumus on hieman huuliöljymäinen, josta pidän ihan hurjasti!  Jättää huulet pehmeiksi ja tässä on myös kevyt mentholin tuoksu.

Maaliskuun boksi jätti ehkä hieman kylmähköksi ja tuntuukin, että Goodieboxien taso on ollut viimeaikoina laskemaan päin. Toivottavasti bokseihin saataisiin hieman enemmän vaihtelevuutta ja monipuolisuutta tuotteiden muodossa!

Maaliskuun Glossybox

Glossybox sisälsi hieman kiinnostavamman tuotevalikoiman tällä kertaa Goodieboxiin verrattuna. Boksista löytyi ihana Lottie londonin erittäin kimaltava luomiväri, The Beauty Cropin luomivärinpohjustajan, Avantin huulikuorinnan, Eucerinin sheetmaskin sekä matkakokoisen vartalovoiteen. Erityisesti meikkituotteet ilahduttivat, sillä merkit ovat sellaisia joita en ole aiemmin testannut.

Hauska sattuma myös on, että viimeaikoina sekä Goodieboxissa että Glossyboxissa on ollut samoja tuotemerkkejä. Onneksi ei sentään samoja tuotteita ole ollut bokseissa, jotta molempia tilaavat eivät saa tuplatuotteita. Glossybox meni kuitenkin näistä kahdesta maaliskuussa voittopallille, sillä pidin siitä että boksi sisälsi kosmetiikkaa eikä oheistuotteita.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *