Marraskuun Bettebox

Marraskuun Bettebox oli ensimmäistä kertaa oikeasti pieni pettymys. Boxin teema ”Let’s get cozy” ei mielestäni toteudu boksissa ja tuotteissa on monta hutia, joita en pysty itse käyttämään ollenkaan. Päätin keskeyttää Bette- tilaukseni joulukuun jälkeen, sillä boksit ovat sisältäneet liikaa sisäisesti nautittavia tuotteita ja boksistani on puuttunut tuotteita, joita ei ole lupauksista huolimatta toimitettu seuraavaan boksiin.

Betteboxin teema ”Let’s get cozy” olisi voitu toteuttaa mielestäni monellakin tapaa paremmin. Boksin ulkoasu oli kaunis ja paketin noudettuani ilahduin sen painavuudesta ja siitä, että boksi sisälsi paljon kaikenlaista. Sisällössä oli muutamia boksissa jo aikaisemminkin nähtyjä brändejä ja hyvin samankaltaisia tuotteita, joita olen bokseista saanut näinä tilaaminani 4 kuukautena.

Biozell Volumizing dry shampoo 100ml (ovh 4,30€)

Boksin yksi ilahduttavimmista tuotteista oli tämä Biozellin kuivashampoo, joka kuuluu yksiin suosikkikuivashampoistani. Käytin näitä yhteen aikaan useammankin purkin! Biozellin 100ml tuotteita onkin löytynyt mm. hiuskiinne aikaisemmista bokseista.

Vichy Micellar- puhdistusvesi 100ml (ovh. 13,5€/200ml)

Vichyn tuotteita on löytynyt aiemmistakin bokseista, mutta tämä misellivesi oli ilahduttava yllätys boksin sisällössä. Merkin tuotteet ovat itselleni vieraampia, joten innolla tutustun tähän kosteuttavaan puhdistusveteen, jonka pitäisi poistaa myös meikit tehokkaasti. Plussaa siitä, että tuote sopii myös herkälle iholle ja silmille!

Lumene Arktis Tehokosteuttava ja rauhoittava käsivoide (ovh. 7,90€)

Boksin kolmas yllätys oli Lumenen käsivoide Arktis- sarjasta. Paksu käsivoide ravitsee ja kosteuttaa ihoa ja sopii hyvin talven kuivattamille käsille. Tuote on hajusteeton. Tämä tulee ehdottomasti olemaan kätevä tuote yökäyttöön kuiville käsille.

Betteboxin pettymyksiksi nousivat boksissa olleet lisäravinteet. Aiemmin boksista löytyneet kollageenivalmisteet lähinnä ärsyttivät, sillä parin päivän kuurin aikana tuotteesta ei pysty sanomaan mitään, sillä sisäisiä valmisteita pitäisi nauttia pidemmän aikaa nähdäkseen tuloksia. Lisäksi itse olen niin herkkävatsainen, etten uskalla aloittaa mitään uusia lisäravinteita. Pakkauksen Silicea Beauty shotit olivat mielestäni riman alitus. Paketti sisälsi viikon annoksen annospussukoita, jotka sisältävät biotiinia, piitä ja seleeniä persikan makuisena massana (olettaisin). Lisäksi boksissa oli Salus Floradix rautavalmiste, josta löytyy yhdistelmä B6- ja B12- vitamiineja, rautaa sekä C-vitamiinia. Tämäkin tuote jää kohdallani kokonaan testaamatta herkkävatsaisuuden vuoksi. Pandan Choco lakrits Passion fruit- lakupallot sensijaan tulevat maisteluun, vaikken niiden funktiota ihan kauneusboksissa ymmärräkään.

Dermosil pigmenttitipat (ovh. 9,40€)

Dermosilin ripsari oli muistaakseni viimeboksin yksi tuote, tässä kuussa boksista löytyi merkin pigmenttitipat, joilla pystyy luomaan itselleen räätälöidyn meikkipohjan sekoittamalla tippoja päivä- tai meikkivoiteeseen. Mielenkiintoinen tuote, jonka otan varmastikin kokeiluun.

Lisäksi boksista löytyi miehille suunnattu tuoksunäyte.

Boksin arvo tässäkuussa oli vajaa 34€ plus näytteet.

Tilasitko sinä marraskuun Betten? Mitä mieltä olit boksin sisällöstä?

Kommentit (5)
  1. Linda/Lipstick Love
    14.11.2019, 18:27

    Mulla oli vähän eri sisältö kuin sulla, mutta mä tykkäsin tästä boksista 🙂 Syötäviä/juotavia juttuja oli mun makuun myös liikaa ja just esim. noi Silicean ravintolisät jää multa käyttämättä. En oo koskaan tykännyt siitä, että kauneusbokseihin laitetaan tollasia, mutta varmasti niillekin sitten on kysyntää, kun säännöllisen epäsäännöllisesti noita bokseissa näkee. Muutamien päivien tai edes viikon kuurista ei kuitenkaan saa vielä mitään käsitystä siitä, kuinka tollaset oikeesti toimii, niin kuin säkin tossa sanoit :/ Sen takia koen noi itse yksinkertaisesti turhiksi tuotteiksi kauneusbokseissa.

  2. Minä olisin tykännyt tästä boksista, varsinkin misellivesi ja käsivoide olisi tullut tarpeeseen ja lakupallot on nam. Vähän harmittaa, että jätin tilaamatta marraskuun Beten, mutta pidin vähän taukoa, kun tilasin vasta Goodieboxin. Se oli ainakin ekan boksin osalta tosi laadukas ja ihania monipuolisia tuotteita (Jos on kiinnostusta, niin tästä linkistä saa ekan Goodieboxin -50% alennuksella: http://bit.ly/2BdqreN ). Joulukuussa saan odotella onneksi sekä Betteä että Goodieboxia ja availla joulukalentereita, aika luksusta. 🙂

    1. Tuo misellivesi ja käsivoide on kyllä mukavia tuotteita boksissa 😊 Goodieboxin otin itsekin tilaukseen, pidin siitä ensimmäisestä boksista todella paljon!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *