Meikkibloggaajien joulukalenteri: Luukku 24

Rauhallista ja ihanaa Joulua kaikille, miten sitä ikinä sitten vietätkään! <3 Tänään on aika avata Meikkibloggaajien joulukalenterin kaikki 23 luukkua tältä päivältä! Jokainen bloggaaja kirjoittaa tänään oman jouluaaton luukkunsa. Listan bloggaajista löydät täältä, josta löytyvät myös kaikki joulukalenterin luukut. Tänä jouluna kalenterista löytyy postaus teemalla ”Parasta kaupungissani jouluna”.

Meidän perheessä on pitkälti luovuttu tiukoista jouluperinteistä eikä tänäkään jouluna tullut kierrettyä perinteisiä Tallipihoja, Joulutoreja tai muita vastaavia, vaikka tiedän niistä viimeistään löytyvän joulun tunnelmaa. Parasta Tampereen joulussa on avantosaunat. Ihastuin avannossa käymiseen pari vuotta sitten ja siitä on tullut osa uutta jouluista perinnettämme. Rauhaniemen sauna on vakkarivalinta mutta myös ihan naapuristamme löytyy  hellyyttävä pikkuinen tynnyrisauna ja avanto.

 

Avannossa käyminen ja saunominen tekevät hyvää iholle ja mielelle, sen jälkeen olo on raikas ja raukea. Yleensä avannossa ja saunomassa käydään meidän perheessä jo päivällä, josta on mukava sitten laittautua valmiiksi joulupöytään ja viettää loppuilta kepeän rennoissa fiiliksissä. Joskus saunoa saatetaan vielä illemmalla uudestaan ihan sähkösaunassa ja mukana on tietysti myös jouluvihta. Saunassa saa saunojat nauttia makunsa mukaan esimerkiski jouluolutta tai jouluomena Jaffaa (mun henkilökohtainen suosikki). Kotona iltasaunan jälkeen kasvo- ja hiusnaamiot kuuluvat ehdottomasti asiaan ja jalkaan sujautetaan lämpimät villasukat rentoutumisen maksimoimiseksi.

Joulussa kokonaisvaltaisesti parasta on yhdessä olo ja uudet yhteiset joulumuistot. Lahjomisia meillä on harrastettu joka vuosi kovin vähän, ainoastaan puolison kanssa vaihdetaan lahjat.

Haluan toivottaa jokaiselle siellä ruudun takana viihtyneelle ihanaa Joulua ja kiittää siitä, että olette pysyneet blogini matkassa mukana <3 Olette parhaita!

 

Kommentit (2)
  1. Nakkikastike
    27.12.2019, 09:47

    Todella symppis tynnyrisauna! Onko se ihan yleisesti avoin kaikille ja jos, niin mistä löytyy?

    1. Tuo tynnyrisauna löytyy Tohlopista! En ole ihan varma miten tuo toimii, luulen että sillä on tietyt päivät kun on auki. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *