Kauneusbloggaajien joulukalenteri: luukku 5 / Millä tuotteilla valmistaudut pikkujoulumeikkiin?

Banneri: Laura Loukola / www.lauraloukola.net

Osallistun ensimmäistä kertaa meikkibloggaajien joulukalenteriin ja olen tästä ihan superinnoissani! Joulu on loppuvuoden paras juhla ja rakastan joulukuuta synkän marraskuun jälkeen. Joulukalenteriin halusin keksiä jotakin jouluista ja tietysti kosmetiikkaan liittyvää, sillä rakastan molempia!

Tänään 5.12 on päivä ennen itsenäisyyspäivää, joten pikkujoulukausi on parhaimmillaan. Itse vietän tämän päivän vielä töissä, mutta huomenna nautitaan hyvästä ruuasta, juomasta ja seurasta (sekä tietysti Linnanjuhlista). Ehostautuminen jouluun sopivalla teemalla on varmasti monelle erittäin ajankohtaista, joten ajattelin helpottaa teidän meikkikriisejä jakamalla mun meikkivinkit pikkujoulumeikkiä varten! Jos siis haluat tietää, mihin tuotteisiin ja millaisiin meikkiratkaisuihin suosittelen nojautumaan pikkujoulujen korvilla, luehan eteenpäin.

Punaisella huulipunalla et voi mennä vikaan

Pikkujouluihin valmistautuessa huulipunalla pääsee pitkälle. Kaikille sopii punainen huulipuna, sillä punaisen sävyjä löytyy jokaiselle sopiva. Parhaiten kestäviä huulipunia ovat esimerkiksi nämä Jeffree Star cosmeticsin nestemäiset punat, jotka kestävät valehtelematta koko päivän korjailematta. Panosta siis kestävään, kauniiseen huulipunaan. Kuvan punat vasemmalta oikealle: Cherry wet, Coral fixation ja Wifey.

Anna kasvojen hehkua

Kaikki kimaltava on pikkujouluissa sallittua, joten myös meikkiin saa valita reilusti hehkua. Blogin kautta pr- näytteenä saamani edullinen Essencen Crystal Power- sarjan poskipuna ja highlighterpaletti on aivan täydellinen pikkujouluja varten! Paletista löydät kuultavat poskipunat sekä kaksi ihanaa sävyjä karvojen korostamiseen. Vaaleampi sävy Shine bright sopii myös luomivärien päälle käytettäväksi, jolloin saadaan luomille ihanaa glitterimäistä hohtoa!

Luomille metallisävyjä ja glitteriä

Silmämeikeissä kannattaa lisätä metallisia ja kimaltavia sävyjä. Tutut ja turvalliset neutraalit meikit muuttuvat kiinnostaviksi esimerkiksi pronssisella, hopeisella tai punertavalla kimalluksella, jota voi lisätä sormin koko liikkuvalle luomille. Muista käyttää glittereiden alla glitterliimaa, jotta kimallus pysyy koko illan paikoillaan! Glittereitä löydät monilta edullisilta merkeiltä, kuten Essenceltä ja Nyxiltä. Glitterliimana toimii myös ripsiliima tai vaseliini!

Extra vinkki: Jos oikein haluat kimaltaa pikkujouluissa, lisää glitteriä esimerkiksi hiuksiin, kulmakarvoihin tai poskipäille tuomaan lisää kiiltoa!

kauneus meikki
Kommentit (4)
  1. Ihania tuotteita ,huulipuna kuuluu joka päivään…

    1. Huulipuna toimii kyllä ympäri vuoden! 🙂

  2. Kivoja vinkkejä! Oon myös sitä mieltä, että punaiset huulet kuuluu pikkujouluihin 😀

    1. Kiitos! Punaiset huulet on kyllä niin pikkujoulujen juttu <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *