Meikkitutoriaali: Monomeikki mauven sävyillä

Viimekesänä monomeikki oli yksi suosituimmista julkaisuistani, joka huomioitiin myös mm. Trendin ja Zuii organicin instagram- julkaisuissa. Monomeikki eli meikki missä toistetaan samaa sävyä koko meikissä on edelleen ajankohtainen. Sävyjä loppuvuonna kannattaa hieman murtaa ja esimerkiksi tämän postauksen violettinen mauve tai murrettu lämpimän sävyinen terracotta ovat todella hyviä sävyjä loppuvuoden monomeikkiä ajatellen. Tänään näytän teille helpon tutoriaalin mauven sävyisestä monomeikistä. Meikkiin käytetyt tuotteet ovat todella edullisia ja laskin että meikin avain tuotteet maksavat yhteensä alle 15€!

Meikissä käytetyt avaintuotteet:

 

Vaihe1: Kun olet pohjustanut luomet, lisää paletin yläriviltä oikeasta kulmasta vaaleaa, violettista sävyä luomivakoon ja häivyttäen muotoa silmän ulkokulmasta kohti kulmakarvaa. Aloita pienellä määrällä luomiväriä ja lisää intensiivisyyttä halutessasi, jotta saat rakennettua haluasi tummuuden pikkuhiljaa. Tähän käy hyvin keskikokoinen häivytyssivellin (esimerkiksi We care icon Crease- sivellin).

Vaihe2: Intensiivisyyttä ripsirajaan lisätään kynäsiveltimen sekä paletin tummemmalla violetihtavan sävyllä, mikä löytyy paletista heti edellisen sävyn vasemmalta puolelta. Lisää sävyä ripsirajaan ja hieman kissamaisesti kohti silmän ulkonurkkaa. Häivytä edellisen vaiheen häivytyssiveltimellä.

Vaihe3: Lisää samaa tummempaa luomiväriä kynäsiveltimellä alaluomelle. Ole erityisen tarkka että yhdistät alaluomen ja yläluomen linjan nousemaan kohti kulmakarvaa. Alaluomella kannattaa varoa, ettei väriä pääse liian alas alaluomella, jottei silmän muodosta tule raskasta. Häivytä alaluomen tummaa sävyä ensimmäisellä vaaleammalla sävyllä utuisuuden lisäämiseksi.

Vaihe4: Halutessasi voit lisätä tummaa sävyä reilummin yläluomelle tuoden intensiivisyyttä katseeseen. Tummaa sävyä voi kevyesti häivytellä myös luomivakoon vaaleamman sävyn alapuolelle. Käytä häivytykseen häivytyssivellintä. Jos häivytyksistä tulee liian sotkuisia, voit aina ”kumittaa” sävyjen reunoja puhtaalla siveltimellä, jota olet sipaissut kevyesti peitevoiteeseen tai ihonväriseen luomiväriin.

Vaihe5: Lisää liikkuvalle luomelle sormella tai kevyesti kiinnityssuihkeella kostutetulla siveltimellä paletin keskeltä löytyvää kimaltavaa vaaleanpunertavaa sävyä. Tämä sävy saa hieman mennä lomittain edellisten päältä, muttei aivan ulkonurkkaan saakka.

Vaihe6: Lisää valoa silmä ulkonurkkaan sekä kulmaluulle lähellä ihonsävyäsi olevalla vaalealla highlight- sävyllä. Voit käyttää samaa korostuspuuteria tähän,  mitä olet käyttänyt kasvoillesikin.

Taivuta ripset ja lisää ripsiväriä ja olet valmis silmämeikin osalta! Monomeikin mukaisesti kannattaa valita poskipunasävy ja huulipuna silmämeikin kanssa sävysävyyn. Poskipunan ei tarvitse olla täysin mauvesävy, jottei kasvoista tule liian kalmansävyisiä mutta valitse selkeästi viileänsävyinen poskipuna. Käytin tässä lookissa Essencen Crystal power poskipunapaletin sävyä Inner happines ja lisäsin sen kanssa myös Essencen My glow passion poskipunaa.

Huulimeikki on hyvä valita mätsäämään silmämeikin kanssa. Voit valita itsellesi sopivimman koostumuksen, esimerkiksi Jeffree Starin nestemäisistä huulipunista sävy Androgyny sopisi tähän täydellisesti! Halusin kuitenkin kiiltävät huulet, joten rajasin ja väritin huulet kokonaan Nyxin huultenrajauskynällä sävyssä Mauve. Päälle lisäsin Essencen alle 3€ huulikiiltoa sävyssä Big bang.

Tämä meikki sopii ihanasti niin arkeen kuin juhlaankin ja on suhteellisen simppeli toteuttaa. Ja mikä parasta, et tarvitse kalliita tuotteita sen toteuttamiseen! Valitse muuhun meikkiin luottotuotteesi, meikkipohja on iso osa jokaisen meikin kokonaisuutta.

 

Kommentit (2)
  1. Charming Nails
    21.12.2019, 11:47

    Hyvä tutorial, multakin löytyy tuo Velvet Rose paletti ja se on kyllä hyvä <3

    1. Kiitos <3 Tuo Velvet rose on kyllä ihana paletti!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *