Täydellinen luomiväripaletti syksyyn

Syksy alkaa olemaan virallisesti täällä! Ihanaa kun pääsee pukeutumaan villapaitoihin, kääriytyä viltin alle iltaisin ja meikata tietysti hieman syksyisemmin sävyin. Syksyllä valitsen meikkiin yleensä murretumpia sävyjä, vaikka muuten meikkaisinkin värikkäästi. Myös vaatteissa näkyy paljon oliivinvihreää, kuparia, sinapinkeltaista ja ruskean sävyjä.

Anastasia Beverlyhills julkaisi tänä vuonna yhden upeimmista paleteistaan pitkään aikaan. Noveau- nimeä kantava luomiväripaletti on ihana yhdistelmä murrettuja sävyjä, heleitä helmiäisiä sekä pari pastellinomaista sävyä. Tämä on mielestäni yksi ihanimmista syyspaleteista tänä syksynä, sillä paletilla on helppo luoda monenlaisia lookkeja syyssävyihin sopien.

Noveau- palettia myyvät Lyko (50€)*, Bangerhead (50,90€) sekä Kicks (65€).

Anastasia Beverlyhillsin Noveau- paletissa on 5 mattasävyä sekä 7 metallisävyä. Sävyissä on ruskeaa, norsunluunvaaleaa, vihertävää, laventelia, korallia ja ihania metallisena hehkuvia duochromesävyjä. Sävyt toistuvat Anastasia Beverlyhillsille tyypillisen pehmeästi, ne ovat helppoja häivyttää ja metallisävyt ovat myös pehmeitä tuntumaltaan. Paletin yksi upeimmista sävyistä, moniulotteinen Peacock on upea sävy, joka shiftaa ruskeasta violetin kautta metallisen siniharmaaseen. Aivan ihana sävy! Toinen paletin suosikkisävyjäni on ihanan kimaltava Lili, joka on ruusukultaisella pohjalla oleva sävy, jossa hehkuu hopeisia, violettisia ja sinisiä hehkuhippuja.

Paletti on mielestäni mukavampi kokoluokaltaan, kuin aiemmat perinteiset ABH- paletit. Napit ovat suurempia ja tuotetta tulee näin enemmän, joten rahallekin saa enemmän vastinetta. Toivottavasti jatkossakin nähdään tämän mallisia luomivärinappeja ABH- paleteissa!

Yllä olevaan meikkiin käytin seuraavia sävyjä:

Fleur (luomivako)

Metro (luomivako, alemmas kuin Fleur)

Muse (ulkonurkan tummennus)

Peacock (liikkuvaluomi/ulkonurkka)

Lili (liikkuvaluomi, lähempänä sisänurkkaa)

Wisteria (silmän sisänurkka)

 

 

kauneus meikki
Kommentit (2)
  1. Noora /prettyawesome.fi
    10.9.2022, 07:47

    Ihana paletti <3 Ostin tämän hetki sitten, kun ihstuin noihin vihreisiin sävyihin. Tuosta paletista saa kyllä vaikka mitä ihania väriyhdistelmiä. Samaa mieltä sun kanssa, kivempi tuo paletin koko ja tykkään myös noista isommista pannuista. Tää paletti myös varmaan kestää paremmin menossa mukana, eikä rähjäänny 😀

    1. Ihan totta, tää on varmasti helpompi kuljettaakin ja kiva ettei pinta ole tyyliin mitään samettia, mikä kerää kaiken pölyn ja lian itseensä 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *