The Ritual of Karma by Goodiebox

Goodiebox toi vapun aikaan kaksi uutta Limited edition- boksia markkinoille. Kuluttajat hämmentyivät boksivirrasta, mutta ilmeisesti Tanskassa Goodiebox tarjoaa useampaa tällaista boksia kerralla sivuillansa, joten se selittää useamman boksin ilmestymisen lyhyen ajan sisällä. Toinen näistä bokseista on nimeltään The Ritual of Karma, mikä nimensä mukaisesti sisältää Ritualsin Karma- sarjan tuotteita. Tuotteet on pakattu ihanaan turkoosiin boksin, jossa on kauniit teemaan sopivat kultakirjailut. Ehkäpä yksi kauneimmista bokseista tähän mennessä! Boksista leijaili tuotteille ominainen, parfyymimainen tuoksu nenään heti sen avattuani.

Boksi sisältää:

 • Sun protection face cream spf30
 • Foaming shower gel
 • Anti-Perspirant spray 24H
 • Self tanning face cream
 • Body cream
 • Foot scrub

Boksin tuotteista kaikki paitsi vartalovoide ovat täysikokoisia. Ihanaa että boksi sisältää näin paljon ajankohtaisia tuotteita kesään. Aurinkovoide sekä itseruskettava kasvovoide aiheuttivat kohdallani eniten riemun kiljahduksia. Jalkakuorinta oli ehkä ainut ”inhokki”, sillä en juurikaan vastaavanlaisia tuotteita käytä ihonhoitorutiinissani.

Boksin voi lunastaa Goodieboxin sivuilta 29,95€ hintaan. Boksissa on tuotteita 76€ arvosta. Suosittelen tsekkaamaan myös muut Limited edition boksit, jos tämän merkin tuotteet eivät ole sun juttu.

Mitä mieltä sä olet ollut tällaisista Limited edition- bokseista?

Kommentit (1)
 1. Charming Nails
  10.5.2020, 07:55

  Itse en ymmärrä tätä konseptia. Toivottavasti ei aleta tinkimään Goodieboxin laadusta ja panosteta näihin, ei kaikilla ole varaa ostaa kolmea boksia kuussa. Liian usein tulee näitä le-bokseja, ehkä 4 kertaa vuodessa olisi sopiva määrä. Ostin sen vegaaniboksin mutta siitäkin lähti yli puolet tuotteista eteenpäin. Se keltainen le-boksi sisälsi vaan pari kivaa tuotetta, samaten tämä kun en välitä aurinkotuotteista 🙂 Kiva idea kuitenkin ja toivoisin että tulisi vähän itselle sopivampi le-boksi niin pääsisi ostamaan 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *