Värikäs meikki alle 5€ paletilla

Edulliset kosmetiikkalöydöt on vaan parasta, mitä tiedän. Jotenkin on hauskaa löytää toimiva, kaunis ja laadukas tuote, joka ei kuitenkaan maksa kuin muutaman euron. Muistatte varmaan, kun puhuin viimeksi n. 4€ luomiväripaleteista, jotka löysin Normalilta?  Jos et, niin postauksen pääsee lukemaan täältä. Tein vastaavanlaisen löydön aivan samaisesta kaupasta hiljattain, nimittäin merkiltä W7 oli ilmestynyt uusia Jungle- paletteja, joista valitsin kaksi ihanaa sävyä Panther (harmaan ruskea) ja Crocodile (vihreä). Nämä paletit ovat selkeästi kopioita kalliimman merkin Huda beautyn paleteista. Laatu ei varmastikaan ole yhtä hyvä, mutta tämän hintaisiksi paleteiksi aivan loistava!

Pehmeän pigmenttisiä mattasävyjä

Näiden palettien ehdottomasti parhaat sävyt ovat mattasävyjä. Sävyt ovat pressattuja pigmenttejä, joten ne ovat todella pigmenttisiä ja helppoja työstää luomelle. Shimmereissä on eniten laatueroja sävyjen mukaan, olen huomannut että näissä paleteissa erikoisväriset shimmerit (vihreät, violetit yms.) ovat yleensä pliisuimpia, ja vähänkään neutraalimmat shimmerit ovat pehmeämpiä ja pigmenttisempiä. Vihreän Crocodile- paletin shimmerit kuitenkin näkyvät oikein hyvin luomella, kun niitä jaksaa vähän kerrostaa. Parhaiten shimmerit levittyvät sormin tai vähän kostutetulla siveltimellä (kastele sivellin esimerkiksi Macin Fix+ suihkeella*).

Mattasävyjä on helppo työstää erilaisilla siveltimillä mutta omat suosikkini ovat tuuhea häivytyssivellin sekä hieman tiiviimpi ja lyhytkarvaisempi pakkaussivellin. Jos olet aloittelija silmämeikkien suhteen, et tarvitse silmämeikkiin juuri muita siveltimiä kuin nämä! Tämän tyylisiä siveltimiä löytyy monelta eri brändiltä, mutta suosittelen testaamaan näitä:

Pihistä: Cocopandalta löydät Essencen uudet Disney villains siveltimet, jotka sopivat tähän tarkoitukseen täydellisesti! Häivytyssiveltimen löydät täältä* ja pakkaussiveltimen täältä*. Siveltimet ovat edulliset 2,5€/kpl.

Panosta: Real Techniquesin setistä löytyy sekä pakkaus, että häivytyssivellin sekä muita hyviä välineitä silmämeikin tekoon*. Suosittelen tsekkaamaan myös tämän Suvan sivellinsetin*,joka on todella monipuolinen ja yllättävän laaja hintaansa nähden.

Alapuolelta löydät vielä swatchit näistä kahdesta W7 luomiväripaletista sekä lookin, jonka tekemiseen käytin ainoastaan näitä kahta luomiväripalettia!

 

kauneus meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *