Vihatut väriyhdistelmät meikissä: Oranssi ja vihreä

 

Mikäs sen mukavampaa, kuin tiputtaa huhtikuun ensimmäinen meikkipostaus ilmoille! Kuten tiedätte, värit ovat olleet suurin inspiraationi lähde kuluneen kuukauden aikana. Tämän postauksen meikissä yhdistyy ehdottomasti yhdet suosikkiväreistäni tältä keväältä eli vihreä sekä oranssi. Tiedän kuitenkin etteivät nämä värit todellakaan kuulu kaikkien suosikkeihin, varsinkaan yhdistettynä. Halusin kuitenkin yhdistää nämä kaksi ihanaan, värikkääseen smokey eye- henkiseen meikkiin, josta huokuu kevät, asenne ja mystisyys. Meikissä ehdottomasti parasta on se, että se toimii niin päivä- kuin iltamenoissakin. Olen saanut tulevalle kuukaudelle paljon kutsuja viikonloppumenoihin ja kesän lähestyessä yleensä spontaanitkin menot lisääntyvät, jolloin helppo ja monipuolinen tai helposti muokattava meikki on aamulla paras valinta.

Kuten ehkä jo osasittekin arvata, on meikkiin käytetty Juvia’s placen The Zulu- paletin oranssia sekä ruskeaa sävyä. Liikkuvalle luomelle lisäsin Sugarpillin Loose eyeshadown sävyssä June bug. Aivan täydellinen metsänvihreä!

Viikonloppuna tein hankinnan, jonka toivon hieman parantavan blogin sekä Instagramin ylläpitoa. Vanhassa puhelimessani alkoi olla jo niin vanha kamera, että videoiden ja kuvien ottaminen oli melkoisen haastavaa. Päivitin puhelimeni Honor 8:sta 10:een ja ai että miten tyytyväinen olen tuohon kameraan! Honor 10:ssä on AI- ominaisuus, joka tunnistaa värit ja kirkastaa niitä kuvissa. Meikki- ja maisemakuvien ottaminen ei ole varmaan koskaan ollut näin kivaa, kun värejä ei tarvitse jälkikäteen korostaa käsittelemällä. Kamerassa itsessään on myös todella kirkkaat värit. Aikaisemmin ongelmana tuntui olevan sumea värimaailma sekä erityisesti Honor 8 etukamerasta puuttuva potku. Uudessa versiossa etukamera on aivan huikea ja meikkikuvat on tosi näppärä ottaa sen kautta. Toivottavasti jatkossa huomaatte laadun parantumista! Vielä muutamista seuraavista postauksista löytyy vielä vanhemmalla kalustolla otettuja kuvia mutta ensiviikolla päästään täysin uudella kalustolla tuotetun materiaalin äärelle.

Jos haluat vielä päästä osallistumaan Instagramissani järjestettävään KEVIN.MURPHY- tuotepaketin arvontaan, on arvonta-aikaa vielä pari päivää jäljellä! Palkinnosta sekä hyvistä hiusvinkeistä löydät lisää täältä:

Ratkaisut yleisimpiin hiusongelmiin

kauneus meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *