Vihreä glittermeikki

Blogini alkuaikoina jaoin todella paljon meikkivinkkejä ja ihan vain inspiraatiota kuvien muodossa blogissa. Jotenkin Instagramin valtakautena tällaiset inspiraatiopostaukset blogissa ovat mietityttäneet. Tiedän kuitenkin että teissä lukijoissa on paljon sellaisia, jotka eivät Instagramia niinkään seuraa, joten ajattelin tiputella tänne silloin tällöin myös klassisia meikki-inspiraatiopostauksia.

Tein pikkujoulukautta ajatellen vihreän glittermeikin, vaikka pikkujoulut ovatkin tänä vuonna jääneet minimaalisiksi. Meikki voi olla kuitenkin kiva tapa piristää vaikka viimeistä etäpalaveria ennen joulua! Tai miksei ihan vain etätyöpäivää muuten vain, ihan omaksi iloksi. Pieni turhamaisuus on todellakin sallittua ja mielestäni kotoilupäivät ovat ihan täydellinen sauma testata vähän villimpiäkin meikkejä ja päästää luovuus valloilleen.

Vihreään glittermeikkiin käytin lämmintä ruskeansävyä häivyttämiseen (luomivako), tumman vihreää meikin tummentamiseen silmän ulkonurkassa, shimmeristä vihreää koko liikkuvalle luomelle sekä vihreää glitteriä, jolla koristelin koko komeuden. Rajauksiksi riitti ihan vain sisärajaus yläluomella ja alaluomella. Huuliin tietysti punaista, joka sopii vihreän kanssa vastavärinä ihan loistavasti! Huulilla Jeffree Starin nestemäistä huulipunaa sävyssä Wifey. Vihreä glitter on muuten Smashitin glitterpaletista, jota myy mm. Cocopanda. Paletista löytyy aika herkullinen punainenkin glitteri, mitä suunnittelin mahdollisesti käyttäväni seuraavaan glitteriseen pläjäykseen.

 

Kommentit (1)
  1. Tää on kyllä älyttömän upea meikki! <3 Näin tän Instassakin, mutta silti meinasi taas leuka loksahtaa kun näin tän postauksen 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *