Volyymia ja puhtautta hiuksiin palashampoolla

*tuote saatu blogin kautta

Palashampoiden ilmestyttyä markkinoille kuulin niin asiakkailta, kollegoilta kuin muiltakin palashampooseen hurahtaneilta, että hiuksien täytyisi antaa alkuun totuttautua palashampooseen. Luvassa siis olisi ensimmäiset viikot tai kuukaudet tahmainen hius, koska palashampoo vain ei ole sama asia kuin synteettinen, purkista ruutattava shampoo. Palashampoo jäi siis houkuttelemaan ajatuksen tasolla, kuinka ihanaa olisi luopua edes osasta muovipurkkeja ja siirtyä palashampooseen. En tosin työni puolesta voisi mitenkään järjestää aikaa, että kestäisin rasvaista totutteluvaihetta hiusteni kanssa ensialkuun, joten palashampookokeilut jäivät pitkäksi aikaa vain haaveeksi.

Tutustuin kotimaiseen ja luonnonmukaiseen Kolme cosmeticsiin Instagramin kautta ja huomasin yrityksen takana toimivan supernaisen Hannan valmistavan myös kolmion mallisia palashampoita, jotka ovat  valmistettu alusta loppuun eettisesti luonnonmukaisista raaka-aineista. I love me- messuilla jutusteltiin Hannan kanssa ja kerroin hänelle pienestä pelostani palashampoon käytön aloittamisesta. Sain testaukseen Kehäkukka + sitrus- palashampoon hennoille hiuksille, jonka pitäisi tuoda lasimaisiin hiuksiin volyymia, vaahdota reilusti ja puhdistaa hiukset puhtaaksi asti. Kuulostaa niin hyvältä, mutta pitääkö lupaus paikkaansa?

Palashampoo on muotoiltu hyvin kädessä pysyvään kolmion muotoon, mikä helpottaa shampoon käyttöä. Heti ensipesusta huomasin palan todella vaahtoavan! Hiukset harjataan ennen pesua huolellisesti, huuhdellaan kosteiksi ja palaa kostutetaan, jotta se vaahtoaa reilusti. Tämän jälkeen palalla hierotaan saippuaa hiuksiin. Tässä kohtaa vakuutuin siitä, että pala vaahtoaa ja pesee hiukset oikeasti puhtaiksi! Testasin shampoota alkuun skeptisenä toisen shampoon ohella, kunnes uskaltauduin pesemään tällä perättäisiä pesuja aivan täysin aiemmin käyttämäni shampoon asemasta. Yleensä vaahdotan shampoon kahdesti, sillä käytän paljon kuivashampoota hiuksissa pesujen välillä. Tämän kanssa en ole tarvinnut toista vaahdotuskertaa ja hiukset ovat puhtaat ja pehmeät pesun jälkeen.

Tämä jättää hiukset hieman narskuvimmiksi huuhtelun jälkeen, kuin mitä aiemmin käyttämäni shampoo on jättänyt. Siitä ei kannata kuitenkaan huolestua. Olen käyttänyt tämän kanssa normaalisti KEVIN.MURPHYn Hydrate-me.rinseä ja hiukset ovat pitäneet tästä kombosta kovasti. Shampoolla pesun jälkeen hiukset ovat kuivuneet normaalia nopeammin, mikä on ollut positiivinen vaikutus. Hiukset jäävät pesun jälkeen ilmaviksi ja kuohkeiksi, rakastan sitä miltä hiukset tuntuvat pesujen välissä!

Olen pitänyt shampoosta niin paljon, että olen harkinnut siirtymistä kokonaan zero waste- shampooseen. Näin pystyisin luopumaan osasta jättämästäni muovijätteestä. Suosittelen tutustumaan Kolme cosmeticsin palashampoisiin, joista löytyy tämän shampoopalan lisäksi myös detox- shampoo, shampoo herkälle sekä rasvoittuvalle hiuspohjalle. Merkiltä löydät myös kasvosaippuat sekä saippuapalat ja muita ihanuuksia, joista ainakin yhdestä tulossa vielä oma juttunsa blogin puolelle. Arvaatteko jo mistä?

 

 

 

Kommentit (3)
 1. Herätti kiinnostuksen! Kuten myös ne pöllön malliset palashampoot. Nekään ei kuuleman mukaan tahmaa tukkaa.

  Mä olen kokeillut oliks se Flow:lta kahta erilaista palashampoota ja tukasta tuli tosi muhkea, mutta aivan kamalan tuntuinen. Ja kaikki hiusharjat, suoristusraudat jne oli kamalan töhnäkerroksen alla samantien. Joten siirryin takaisin tavallisiin shampoosiin. Mutta olen ajatellut kokeilla vielä joskoa nämä joiden ei pitäisi jättää hiuksia klähmäisiksi oikeasti toimisivat!

  1. Nimenomaan tuo klähmäisyys muakin pelotti aluksi, enkä uskaltanut koittaa palashampoita. Onneksi tästä ei ole jäänyt yhtään sellaista tunnetta! Tuota pöllönmallista palashampoota en ole vielä testaillutkaan 🙂

   1. Sainpas mä paljon kirjoitusvirheitä tohon aikaisempaan kommenttiin. 😅

    Mä tilasin nyt Famon pöllöshampoon testiin. Jos se ei toimi ni sitten voin etsiä käsiini tätä sun suosittelemaa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *