Vuoden 2021 suosikkihighlightit

Vuoden 2021 suosikit- sarja jatkuu! Tällä kertaa katsotaan, mitkä ovat olleet tämän vuoden suosikki highlightuotteet eli kasvojen korostamiseen sopivat tuotteet. Mukana on sekä puuterisia highlighteja että voidemaisia vastaavia. Yksi suosikeista löytyi ihan vasta vuoden lopussa, mutta vei heti sydämeni!

Lasi-iho, kuulas meikkipohja ja sellainen ”sisäinen hehku” on aina trendikästä mutta on ollut erityisen pinnalla viimevuosina. Aiemmin Youtube- skenen tuomat glitteriset ja hieman erikoisenkin sävyiset highlightit alkavat olla historiaa ja korostustuotteilla haetaankin enemmän sellaista luonnollista hehkua, joka näyttää ihon omalta, sisäiseltä hehkulta. Glitterit ovat sitten erikseen, niitä ei enää juurikaan yhdistellä kasvojen korostamiseen. Huomaan itsekin valitsevani sellaisia korostustuotteita, jotka sulautuvat ihon omaan sävyyn ja tuovat sellaisen ihanan ”your skin but better”- tyylisen hehkun.

Ofra Glazed donut highlight*

Tämän ihanan highlightin bongasin Lykon Lovable fundamentals- pakkauksesta*, jossa tämä oli mukana. Aivan täydellisen sävyinen highlight vaalealle iholle! Tämä hehkuu ihanasti iholla, jättää iholle hyvin lasimaisen pinnan näyttämättä valkoiselta glitter- rannulta poskella. Muistuttaa sellaista luonnollisen kosteaa pintaa, kun tuotetta sipaisee kevyesti siveltimellä ja häivyttelee hyvin. Aivan upea highlight, tämä nousi yhdeksi parhaista kokeilemistani highlighteista kautta aikojen.

 

Lorac Light source illuminating highlighter sävy Bold spirit*

Loracin erittäin hehkuva highlight näyttää napissa roosaiselta. Sävyn ei kannata antaa kuitenkaan hämätä, sillä tämä näyttää aivan upealta poskipäille leviteltynä! Tästä ei jää iholle tummaa rantua, kunhan tuotteen levittää pehmeällä siveltimellä hyvin häivytellen (itse käytän aina Real techniquesin setting brushia*). Sävy on ihanan imarteleva vaalealle mutta myös tummemmallekin ihonsävylle. Koostumus highlightissa on myös omaa luokkaansa, sillä tämä on samaan aikaan pehmeä, helposti levittyvä, glitteritön ja upeasti hehkuva. Sopii myös hyvin silmämeikin tekoon, esimerkiksi silmän sisänurkassa ja luomen keskellä tämä tuo upeaa kolmiulotteisuutta.

Swatchit alhaalta ylöspäin: Hurraw Aura balm sävy Pearl, Ofra Glazed donut ja Lorac Bold spirit.

Hurraw Aura balm sävy Pearl

Luonnonkosmetiikasta löytyy aivan upeita highlighteja, joista ei tarvinnut kahdesti miettiä, mikä on aivan ehdoton suosikkini. Hurrawin hoitava Aura balm kosteuttaa ja hoitaa ihoa ja luo samalla ihan mielettömän upean hehkun kasvoille. Aura balmista omistan värin Pearl, joka on ihana vaalean ihon korostamiseen. Balmia löytyy myös poskipunaksi sopivassa Crimson- sävyssä sekä muissa sävyissä, joista voi valita omalle ihonsävylleen sopivimman matchin. Pearl on kuitenkin takuuvarma, kun haluaa helmiäishehkua kasvoille. Tätä voi käyttää myös huulikiillon tapaan! Tämä on ihan suosikki highlightejani, kun halutaan sellainen kostean kiiltävä iho.

Korostuspuuteri on ihana lisä hehkuvaan meikkiin ja ainakin itse olen täysin hurahtanut highlightin käyttöön. Se näyttää ihanalta kasvoilla niin auringonvalossa kuin keinovalossakin.

Mikä oli sinun 2021 highlight- suosikkisi?

Muut vuoden 2021 suosikki- postaukset löydät täältä:

Vuoden 2021 suosikkiposkipunat

Vuoden 2021 suosikkimeikkivoiteet

kauneus meikki suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *