Oleellisin äitiysvaruste

Monesti kuulee osana tätä vanhemmuuden valitusvirttä että kahviakaan ei saa koskaan enää kuumana. Noh, kyllä muuten saa! Tässä kuten monessa muussakin asiassa kyse on vaan oikeista varusteista. Joten äärimmäisen lämmin suositus täältä Primuksen vakuumitermosmukille. Primuksen perusmukitkin on hyviä (ne on niitä värikkäitä, maksaa n. 15 e ja yleisimmin myynnissä) ja meillä on ollut niitä useita, mut tulin hankkineeksi puolivahingossa miehelle synttärilahjaksi vakuumillisen version kun etsin mustaa. Ja oh boy, it’s something else.

Eilen keitin siihen itselleni teen mutta vauva happened eli se perus, tuli vähän vaippaa, puklua, lisää kakkaa, uni, nälkä ja niin edelleen. Lopulta kaksi tuntia myöhemmin pääsin juomaan teetä joka oli täsmälleen oikean lämpöistä. Valehtelematta. Näitä en ole nähnyt muualla myynnissä kuin Outnorthin verkkokaupassa. Ja ei, tämä ei ole sponsoroitu mainos, vaikka mielelläni toki ottaisin esim. näitä mukeja toisenkin 🙂

Screen Shot 2016-05-11 at 10.03.30.png

Termosmukit on meillä vauvan kanssa kovassa käytössä myös siksi, että pienten lasten palovammojen yleisin aiheuttaja on vanhemman kahvikuppi.  Kaksi kolmasosaa pienten lasten palovammoista on ”kahvipöytäpalovammoja”, jotka olisi täysin ehkäistävissä. Lapsen iho on myös ohuempaa kuin aikuisen ja haaleakin neste saattaa aiheuttaa palovamman. 

Ihan en ole kyennyt siihen ettenkö tosiaan joisi noista termosmukeista teetä, mutta niissä on oikeasti niin tiivis tuo kansi ettei sieltä pääse valumaan. Toki korkin pitää olla auki kun juo, mutta nesteen läikkyminen sieltä samalla tavalla kuin mukista on mahdotonta. Tietysti jos ihan tarkka haluaa olla ei pidä juoda mitään kuumaa kun lapsi on sylissä eli siinä mielessä ottakaa tämä mukisuositus omalla vastuulla. 

Kommentit (7)
 1. Antisankari
  15.5.2016, 11:12

  Sul on kyl hyvä asenne. 😀 Mä olen näiden ”vaippaa, puklua, lisää kakkaa, uni, nälkä ja niin edelleen” jälkeen lähinnä katkera ihmisraunio. 🙂 Etenkin jos episodi on tullut just ennen aamupalaa ja -paskaa.

  1. No siis tässä oli kyse iltapäiväteestä, aamulla asenne olis voinut olla toinen 😀

   Mitä teille noin muuten kuuluu?

   1. Antisankari
    23.5.2016, 12:54

    Kiitos kysymästä, kiireistä! 🙂 Muksu on tosi aktiivinen ja nukkuu vähän. Jotain koliikin tapaista on, iltaitkuja tulee usein ja mahaa vääntää. Imettäminen jouduttiin lopettamaan, mutta luettuani ITU ry:n Facebook-sivua en oo enää ollut harmissani vaan ajatellut lähinnä, että menkööt… Oon feilannut äitinä tähän mennessä perhepedin, imetyksen ja 24/7 muksun kanssa pesimisen (ollut mm. isovanhemmilla hoidossa). Eli suunta voi olla vain ylöspäin. Mut noin muuten kuuluu hyvää, muksu on kovin iloinen silloin kun ei oo koliikkikohtaus meneillään. 🙂

    1. No hyvä et noin pääsääntöisesti menee hyvin 🙂 Meillähän on aika sama, perhepeti kaatui sektiohaavaan ja siihen ettei vauva halua syödä sängyssä, imetys oli aika tahkoamista alkuun ja 24/7 pesiminen loppui kun tuntui että yritän pesiä hikisenä punaisena raivosta huutavan ja kynsivän pienen apinan kanssa 😀 Vauvan hymy ja nauru on kyllä parasta, silloin unohtaa että se on ikinä huutanutkaan! Kirjoittele joskus kuulumisia jos ehdit!

     1. Antisankari
      26.5.2016, 08:07

      Juuri näin. 😀 Ihanaa, että on kohtalotovereita. <3

 2. Ooh! ERITTÄIN hyvä viime hetken vinkki, vielä ehdin tilaamaan! 1,5vkoa laskettuun aikaan 🙂 Sun blogin vinkit on muutenkin hyviä ja hauskasti kirjoittelet, kiitti!

  1. Kiitos:) Mä oon niin tykästynyt tohon mukiin et mun mielestä se pitäis olla ehdoton babyshowerlahja!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *