Parhaat hedelmällisyys-appsit?

Siitähän on näimmä viitisentoista vuotta kun viimeksi ollut luonnolliset kuukautiset. Siihen maailmanaikaan kuukautisia merkkailtiin koululaiskalenterin sivuihin tai johonkin lappuihin, eikä teinille ihan selvinnyt miksi niistä kuukautisista tarvitsi pitää kirjaa. Aika pian alkoikin e-pillerit ja kirjanpitokin lakkasi kun pillerilaatta toimi kalenterina. 

Sivumennen sanoen tässä odotellaan nyt koska elämä muuttuu kirkkaammaksi ja paremmaksi kun se paljonpuhuttu hormonaalinen ehkäisy nyt on lopetettu 😀 Ei sillä, ei se minuun kuulu jos ihmiset kokee elämänsä muuttuvan taikaiskusta paremmaksi ja olen luontaisesti skeptinen varmaan sen takia kun itse en ole koskaan mitään sivuvaikutuksia mielialaan huomannut ja päinvastoin hormonaalinen ehkäisy on ollut taivaan lahja erilaisten kipujen suhteen. Mutta harhaannun aiheesta. 

Nimittäin piti kysyä, että oletteko käyttäneet jotain sähköisiä apuvälineitä kuukautiskierron seuraamiseen ja jos niin mitä? Äkkiseltään Google Play:sta tuntui löytyvän jos jonkinlaista limanmittausappsia… (ja mittaileeko joku jotain kohdukaulalimoja, oikeasti?) 

***

Tiivistetysti: olo on kuin lapsella automatkalla, ollaanko jo perillä? Kerran harrastettu sitä kuuluisaa suojaamatonta seksiä, olenko jo raskaana? Oletettavasti en, gynekologi totesi tässä männä viikolla että saahan sitä tietysti tulla raskaaksi ihan noin vaan, kyllähän niitä ihmeitäkin tapahtuu… 😀 

Kommentit (2)
  1. Mulla on joku pari euroa maksanut fertility diary, jonka ainoat huonot puolet on olleet järkyttävä siittiöitä sisältävä pikakuvake (oikeesti miksi haluaisin katsella siittiöitä puhelimessani ja en kyllä halua että niitä kukaan muukaan mun puhelinta vilkaissessaan näkis) ja nyt se, että siinä ei oo mahdollista päättää alkanutta raskautta eli piti koko sovellus tyhjentää eli sinne meni koko vuoden hyvät kiertodatat. Buu! Mutt muuten näppärä, oireet (itse en seuraa limoja, vaikka se vissiin olis mainettaan helpompaa) yms. voi kirjata. Painoa seuraan sen kanssa myös. Jatkossa en kyllä laittais sinne, että positiivinen raskaustesti koska ei se ole raskauden seurantaan suunniteltu eli ei siitä mitään iloa ollut. Kokeiltu myös melady-calendar ja happy period mutt nykyinen mielestäni paras.

    1. Joo siis mä en oo ihan täysin päässyt yli siitäkään ajatuksesta, että ne siittiöt tosiaan elää tuolla jossain päiväkausia… 😀 Siis ihan perusbiologiaa, mutta en oo tosiaan ajatellut sitä tätä ennen. Mutta että vielä puhelimen pikakuvakkeenakin, ei tosiaan. Tai ehkä sen voisi kätkeä jonnekin puhelimen syövereihin, ettei se olis siinä heti nähtävillä. Ja siihen limanmittailuunkin oli joku iPhone appi, missä sitä venyvyyttä mitattiin puhelimen pituuten verrattuna. On vielä liian hc-kamaa mulle 😀 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *