Pinkkiä ja harmaata! Vai turkoosia ja kultaa?

Sen sijaan että pohtisin huomista äitipolikäyntiä ja mitä ihmettä aion siellä sanoa tai sitä että ulkona keli näyttää menneen from bad to worse kun liukkaita kohtia peittää nyt ohuesti lumi, katsoin produktiivisemmaksi viettää aikaa Pinterestissä. Koska katsokaa miten nättejä kuvia! Näiden kahden edellisen aiheen pohdinta ei tunnu johtavan kuin synkkään mieleen ja siitä nyt ei ole varsinaisesti apua. Parempi siis upottautua kauniiden kuvien maailmaan, toinen vaihtoehto kun olisi surffailla uusia asuntoja ja se saattaa tulla sitten aika paljon kalliimmaksi… tai näin aion perustella miehelle sitä, miten ristiäisten budjetti lähti käsistä. Kaikki kuvat surutta varastettu Pinterestistä, ihan just nyt tänään en pysty välittämään tekijänoikeuksista, palaan siihen ongelmaan sitten kun olen selvinnyt hengissä synnytyksestä.

Mutta asiaan. Kuohuoviini alkumaljana ristiäisisissä – ihan ok, ehkä mutta voi herättää kulmien kohotusta vai täysin no-no? Tulossa siis melko perinteinen kristillinen setti, koska a) saa valmiin sapluunan juhlille ja b) halvan juhlatilan, erinäisistä avioeroista ja uusista liitoista johtuen vaikka kutsuisi ihan vain perheen niin vierasluku nousee lähelle pariakymmentä ja meillä on tasa kuusi tuolia + sohva kotona, että ellei halua pitää aika coctail-henkistä tilaisuutta tai kahvittaa ihmisiä eri vuoroissa täytynee eventti siirtää isommalle areenalle. 

Olin pitkään kaikkea pinkkiä vastaan, mutta kalpeana yhdistettynä harmaaseen se on oikeastaan ihan tyylikäs vai mitä tykkäätte?

014349ead791728f672dd370d9e2b9dd.jpg

03_Hello-Naomi.jpg

Koristeluista en oikein tiedä, tuntuu jotenkin hassulta koristella seurakuntasalia – saako niin edes tehdä? Vai olenko keksinyt rajoitteen ihan itse? Kun tuntuu että jos pidetään kirkollinen tilaisuus kirkon tiloissa niin sen pitää olla hiukan luterilaisen askeettista – kuvittelenko vain? 😀 Ihan massiivisiin koristeluihin ei ehkä löydy efforttia tosipaikan tullen vauvan kanssa, mutta jos jotain pientä tilailisi Etsystä… saattaa myös olla että macaron-hulluuteni palaa hetkellisesti, olispa jotain puuhaa näinä liukkauspäivinä kun ei viitsi uloskaan lähteä.

b9453d8351b07eb90ac2f5a4c902d37a.jpg

f225d0d8989a62ff257eb601e7029765.jpg

601c168c3e757fb41d29b116a0d6ddcc.jpg

Niin ja tarvitaanhan sitä vaatteitakin! Ainakin äidille, joka on mennyt näissä H&M:n trikoissa kohta vuoden ja epäilemättä menee pääosin seuraavankin. Imetysmekot ovat vähän arkisia monesti, enkä tiedä kannattaako hankkia erikseen yhtä päivää varten. Mutta entäs imetystoppi + juhlavampi neule ja hame? Älkääkä nyt sotkeko mun päiväunelmia tässä millään puklutarinoilla tai imetyshiellä, nyt katsotaan kauniita kuvia!

8e3f4621338db6bd75f4c9996299bbd2.jpg

4db5e50c1448d1e8d89d8f6460910188.jpg

Eikä sovi tietenkään unohtaa päivän päätähteä, mutta tämä olikin vaikeampi löytää! Ainakin Pinterestissä vaaleanpunaiset mekot menevät nopeasti aika hörhelöisiksi. Jotain vähän simppelimpää kuin täystyllinen mekko, ehkä vähän tämän tyylistä?

6932a54ec85ae7d564a7f2a9024c7c94.jpg

 

Kommentit (7)
  1. Tottakai seurakuntasaliakin voi koristella! Ihania kuvia. Minusta lasillinen kuohuvaa ristiäisissä on periaatteessa ihan ok, mutta jos juhlat on seurakunnan tiloissa niin sitten ehkä ei.. Olen pähkäillyt myös vaatteiden kanssa, eihän sitä tietty tiedä onnistuuko koko imetys ja juhliin voi aina lypsää ja antaa pullostakin. Mutta jos imetys sujuu helposti niin klätevintä tietty olisi kun olisi siin ätoimivat vaatteet., Imetysjuhlamekot on aika karmeita eikä sellaista viitsisi yksiä juhlia varten ostaa, mutta tuo hame+neule+imetystoppi on kyllä hyvä idea.

    1. Joo sehän tässä on et ei voi vielä tietää minkälainen tilanne silloin on ja miten se imetys tai pulloruokinta sujuu… Mut juuri lapsen saanut kaveri sanoi että hyvä vaan jos haluaa ristiäisiä nyt suunnitella koska sitten myöhemmin ei ehkä niin jaksakaan.

  2. Ihanaa onkin ajatella välillä jotakin kevyempää aihetta -kuten ristiäisiä 🙂 Luulisin, että riippuu ihan siitä pitopaikasta (tai seurakuntatalosta tms.) kuinka paljon saa koristella ja mitä paikan päälle pitää viedä itse. Minulla on sellainen käsitys että ainakaan täällä tiloissa ei ole valmiina mitään, eli koristeet pitää/saa suunnitella itse 🙂

    Häihin tilasin tavaraa Etsystä ja Ebaysta -suosittelen, siinä nimittäin säästää pitkän pennin. Ihania fiiliskuvia olet löytänyt! Harmaa ja vaaleanpunainen toistuvat meillä sisustuksessa -miellyttää silmää 🙂

    1. Häihin mä askartelin kaikenlaista, mutta nyt voi tosiaan olla et Etsy ja Ebay on kova sana, samoin kuin pitopalvelu 😀 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *