Smaugin silmä ja lapseni muut tavat syödä

Sitä voi tietty miettiä miksi imetysjutun kuvituksena on lohikäärmeen silmä… mutta sille on syynsä 😀 Etukäteen sitä kuvitteli että vauvan syöminen on sellaista rauhallista imemistä sylissä, mutta näinhän ei suinkaan ole. Tyylejä löytyy vaikka kuinka paljon, eri tilanteisiin sopivaksi. 

”Täällä pidetään vauvaa nälässä” Koostuu maanisen tiheästä ja voimakkaasta imemisestä, yhdistettynä tiukkaan jatkuvaan katsekontaktiin. Ilme on sen näköinen, että yritäppäs ottaa tissi pois minulta niin puren, vaikka ei hampaita olekaan 😀

Uninen koiranpentu – edellisen vastakohta, tyytyväistä syömistä silmät kiinni. Tunnusomaista käden nostaminen silmien suojaksi tai rinnan hellävarainen töniminen, samoin kuin koiranpennut tekevät. 

Iltahepulointi – kaikkein erikoisin versio. Tuntuu olevan vauvojen perusmallistoon kuuluva kuitenkin, koska ilmeisesti aika monet vauvat tekevät tätä? Ensin tuijotetaan rintaa silmät kierossa vähän matkan päästä, sitten pyöritellään päätä ja suuta nännin ympärillä hä häh häh-äänillä höystettynä, pieni vetäytyminen taaksepäin ja nopea nappaisu kiinni. Voidaan toistaa useita kertoja. 

Klassinen Smaugin silmä – luulet että vauva nukkuu rinnalla ja yrität hivuttaa tissiä irti mutta hah, väärin! Smaug aukaisee toisen silmänsä ennen kuin ehdit edes yrittää, varoittaakseen että ehei, minä en todellakaan nuku. 

Screen Shot 2016-04-14 at 09.38.27.png

 

Kommentit (5)
  1. Hah! Ihan loistavat vertauskuvat 😀 

  2. Hahaa, olipa hauskasti kirjoitettu! Melko elävästi sai käsityksen siitä, miten vauva ruokkijaansa suhtautuu 😀 

    Sitä odotellessa, että pääsen syksyllä testaamaan itse, onko meidänkin mukulalla tuo Smaugin tarkkaileva silmä. 

    1. Joo Smaug on aika terävä vahtiessaan! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *