Stokke-huijaus!

Vauvan myötä tulee kyllä perehdyttyä mitä erikoisempiin aiheisiin. Jatkan siis materialistisella postaus-linjalla 😀

Mutta, asiaan. Hankinnassa oli siis meillekin Stokken Tripp Trapp-tuoli. Kestää ja kasvaa lapsen myötä, paljon käytettynä myynnissä ja pitää hintansakin jossain määrin koska ilmeisesti on tosiaan kestävä. Asiaan vihkiytymätön luulisi että selvä, osta tuoli ja that’s it. Ei suinkaan!

Kun alat perehtyä asiaan käy ilmi että

  • jotta tuolia voisi käyttää eri ikäisillä lapsilla tarvitaan luonnollisesti erikseen myytäviä lisäosia kuten Newborn set, baby set ja tabletop – ok, pystyn vielä ymmärtämään ja hyväksymään tämän, nämä voi kuitenkin ostaa vielä käytettynä ja monesti käytettynä ostettuna baby setin ihmiset ovat ehtineet hankkia
  • tuoleja on kuitenkin erilaisia, riippuen valmistusvuodesta ja Newborn setin kaukalo ei käy kaikkiin
  • selvität että Newborn set käy vuoden 2003 jälkeen valmistettuihin tuoleihin, joiden sarjanumero alkaa numerolla 3 tai suuremmalla
  • ostat huuto.netistä speksit täyttävät tuolin ja luulet että homma on selvä

Virhe! Vuoden 2003 jälkeen MUTTA ENNEN 2013 valmistettuun tuoliin sopii kyllä Newborn Setin kaukalo MUTTA EI SIIHEN TARVITTAVA JALKOJEN JATKOPALA JOTA VALMISTAJAN MUKAAN EHDOTTOMASTI PITÄÄ KÄYTTÄÄ ettei tuoli kaadu taaksepäin. Aaarhg! Näitä vanhemman mallisia ei tietenkään myöskään myydä enää missään. Tiesin että tuossa vanhemmassa mallissa on erona se, että siinä on puinen kaari eikä muovista istuinosaa joten olin varautunut ettei kaareen varaosia enää saa, mutta olin valmis elämään asian kanssa koska epäilin ettei se kaari nyt niin vaan rikkoudu ja oli kestänyt kolme lasta edelliselläkin perheellä. Muttä tätä Extended Glider Set-juttua en tiennyt. Miksi tehdä kaukalo joka sopii mutta ei kaukalon kanssa ehdottomasti käytettävät jalkapalat?!

Epäilen vahvasti että ihmiset ovat vain olleet käyttämättä näitä jatkopaloja, onko näin, kenelläkään kokemusta? Meidän Newborn set ostettiin käytettynä ja siinä ainakin nuo jatkopalat näyttävät melko iskemättömiltä 😉 Noh, näitä näytti vielä jostain hollantilaisesta verkkokaupasta saavan joten turvallisuushakuisena ihmisenä investoin nyt vielä 15 euroa asiaan… mutta hiukan sieppaa silti. 

Kommentit (7)
  1. Kuinka paljon edullisemmin sait tuotteen nyt kun olet kaikki tarvittavat lisäosat hankkinut? Aion itse myös hankkia kyseisen tuolin, ja mietin alanko metsästää käytettynä.

  2. Kuinka paljon edullisemmin sait tuotteen nyt kun olet kaikki tarvittavat lisäosat hankkinut? Aion itse myös hankkia kyseisen tuolin, ja mietin alanko metsästää käytettynä.

    1. Tuoli oli 90 e, sisältäen sen vanhemman mallisen baby setin ja vauvan kaukalo 60 e muistaakseni. Tuolin olisi saanut halvemmallakin jos olisi pitempään jaksanut etsiä tai värillä ei olisi väliä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *