Tästä se alkaa, loputon huoli ja murhe

Viime yönä heräsin vatsakipuihin. Koko viime viikon on ollut vähän sellaista että onkohan nämä nyt niitä supistuksia vai ei, varmuuden vuoksi jätin salitreenit väliin viikonlopulta. Yöllä sitten heräsinkin kuukautismaisiin kipuihin. Vaikea sitten sanoa mitä olivat, soitin jo sairaalaankin kun eivät tuntuneet helpottavan mutta ohje oli käydä lämpimässä suihkussa ja ottaa Panadolia. 

Aamulla sitten terkkarilta tuli lisää hyviä vinkkejä, kuten että jos alkaa tuntua että nyt jotain tulee niin pitää lähteä päivystykseen. Eiköhän se ole niin sanotusti passé sitten siinä kohti, mutta niin kai se on näillä viikoilla kuitenkin jos jotain on tullakseen. 

Mutta todella vaikea sanoa että onko nämä nyt niitä supistuksia vai ei! Kysyvät aina että meneekö se maha kivikovaksi ja en nyt pysty luotettavasti niinkään sanomaan, enemmän se kipu tuntuu vain aaltoilevan. Mutta kaikenlaista kipua tässä on ollut kokolailla aina raskaustestin tekemisen jälkeen. Ja sitten tämä legendaarinen, onko vuotoa. Joka googlattuna johtaa niihin too much information-postauksiin ja erilaisiin keskusteluihin onko vessa- vai talouspaperi parempaa lapsiveden havaitsemiseen. 

Että tästä se kai alkaa, loppuelämän kestävä huoli ja murhe siitä omasta lapsesta. 

Kommentit (5)
 1. Huhuu – miten siellä menee? Toivottavasti kaikki on hyvin!

  1. Sori, en huomannut kommenttia! Toi uusi yläpalkki jotenkin ei aina näytä mulle niitä tulleita…

   Mutta joo, kävi ilmi että ei ehkä supistakaan vaan johtuukin liitoskivuista! En todellakaan olisi osannut arvata että ne voi tuollaisina tuntua.

 2. Hmm. Mä vähän pohdin täällä samoja juttuja. Ei ole mukavaa koko ajan murehtia.

  Supistukset mun pitäisi jo tietää, mutta ennen ei harjoitussupistuksissa ole ollut mekkamaista jomotusta ja oikeat olivatkin sitten niin sellaisia ettei voinut erehtyä.

  Nyt ne tulevat kuin salama kirkkaalta taivaalta, mutta menevät vielä ohi samalla tavalla yks kaks. Vatsa ei ns mene kovaksi, mutta selkää polttaa sen hetken. Kun vähän pääsen eteenpäin, niin alan varmaan entistä enemmän ravaamaan lääkärin paikkeilla. 

  Missä vaiheessa sinä olitkaan menossa? <3

  1. Rv 20 meneillään. Huomenna on onneksi rakenneultra, ehkä se rauhoittaa hetkeksi! 

   1. No mehän oltiinkin hyvin samoilla viikoilla. Mulla alkaa rv22.

    Toivottavasti rakenneultrasta tulee hyvin helpottavat ja huojentavat uutiset! ❤ 

    Tsemppiä sinne! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *