Vaihdevuodet jännittää

Onneksi mies totesi, että eiköhän tästä selvitä, koska hän ajatteli että ollaan yhdessä myös sitten kun ne vaihdevuodet oikeasti tulevat. Oh. <3

Ja toisekseen, joskus pitää noudattaa omia neuvojaan. Paasaan aina ihmisille vastuun ottamisesta omista päätöksistä elämässä ja tämä jos mikä on sellainen. Ei kukaan pakota minua hankkimaan lapsia ja vielä vähemmän kukaan pakottaa minua hedelmöityshoitoihin. Jos hoidot osoittautuvat ihan kestämättömiksi, niin sitten ne lopetetaan. Ok, me ei luultavasti tulla ilman hoitoja lapsia saamaan, mutta se on energian tuhlaamista pohtia miksi näin tai miksi me. Elämässä olisi voitu jakaa paljon huonommatkin kortit käteen. 

Koska, let’s face it, jos elämäni suurin tavoite olisi hankkia lapsia, olisin varmaan ryhtynyt siihen jo aiemmin. Se on toki elämäni yksi tavoitteista, mutta jos kokisin sen ainoaksi mahdolliseksi ratkaisuksi tulevaisuuteni suhteen, olisin ehkä tehnyt jotain peliliikkeitä asian suhteen kun minulle kaksi vuotta sitten selvisi että sairastan endometrioosia. Mies on ollut valmiina jo vuosia, naimisissakin ollaan oltu, työpaikat on ja niin edelleen. Eikä toisaalta koskaan ole hyvä hetki, aina voisi olla isompi asunto tai ura paremmassa vaiheessa. 

Ja sitten tähän liittyen, kuka oikein valitsee noiden vauvalehtien jutut? Ymmärrän kyllä, että ei kai olisi kovin kiinnostavaa lukea että raskaus oli helppo, vauva on kiva, parisuhde voi hyvin, mutta hyvänen aika sentään! Ostin siis ensimmäistä kertaa ihan oikean vauvalehden, ja voi olla että jäi viimeiseksi. Sisällä oli sellaisia kauhukertomuksia, että parempi jättää lukematta. Kun muutenkin joutuu keskittämään energiansa siihen, että tässä projektissa voi mennä myös hyvin asiat 🙂 Ja toistaiseksi on mennytkin!

Kommentit (1)
  1. Antisankari
    9.11.2015, 18:51

    Heh, toi vauvalehtijuttu on kyllä niin totta. Samoin telkkarin tarjonta. Ahmin aina innolla kaikki Erilaiset ja Toisenlaiset äidit, mut ehkä mieluummin kattoisin kyl sellasiakin tarinoita, joissa kaikki sujuu ”normaalisti”.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *