V***stako minä tiedän miten näitä tulkitaan…

sanoi mieheni stressaantuneena ja uutisia odottavana, kun toin aamulla näytille Clearbluen (uusi ergonominen muotoilu! 😀 ) testiä, missä visuaalisia ihmisiä varten raskaana/gravid-vaihtoehto tulee plussana. 

En siis malttanut odottaa maanantaihin, vaan testasin tänään. Ehdin jo todeta että jaha, negatiivinen tuli, mutta aika pian tuli ihan selkeä viiva. 

Olo on ihmetystä täynnä, jännittynyt, hiukan pelokas mutta ennen kaikkea iloinen. Tietysti tuhat miljoonaa asiaa voi vielä mennä vikaan, mutta mun keho ei ehkä ookaan täysin toivoton! 

Ja sitten alkoi se keskustelu, että miehen mielestä ei pidä kertoa vielä kenellekään, mutta itsehän tarvitsen vähän enemmän supportia ja valikoitu kaveripiiri on seurannut tätä taivalta ihan solu solulta, joten on vaan reilua kertoa kuulumisetkin heti. Jee! 

Kommentit (7)
  1. Kiitos kaikille onnittelijoille, ihanaa kun täältä saa aina vertaistukea oli suunta kumpi tahansa! Kun ei mullakaan lähipiirissä oo ketään muita hoitoja läpikäyvää, niin on kiva jakaa kokemuksia ja muutenkin.

     

  2. Ihanaa! Kyllä olen teidän kanssanne iloinen ja onnellinen!
    <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *