Raksakuulumisia – työ etenee!

Kyllä me vielä remontoidaan! 🙂

Pienoinen tovi on ehtinyt vierähtää edellisestä kirjauksesta, mutta koska niin moni on jo ehtinyt kyselemään remontin etenemisestä, niin päivitetäänpäs viimeisimmät kuulumiset. Kämppä on alkanut menemään jo niin sanotusti ylöspäin, eli olemme jo jonkun aikaa rakennelleet uutta pintaa.

Seinät ovat nousseet pystyyn, ”pikkuvessa” on putkitettu, kylpyhuonekalusteet tilattu, lattiat on hiottu ja sähköt ovat lähes paikallaan.

Tekemistä riittää vielä todella paljon, mutta marraskuun puolivälissä olisi tarkoitus keittiön tulla paikalle, joten siihen mennessä pitäisi olla kaikki pinnat lattiaa myöten tehtyinä. Keittiötoimittajaksi valittiin kilpailutuksen jälkeen Domus-keittiöt ja tässä viimeisimmät 3D-piirustukset tulevasta keittiöstämme:

Keittiö olohuoneesta

Keittiö olohuoneesta päin katsottuna

Keittiö ruokailutilan suunnasta

Keittiö ruokailutilan suunnasta

Kuvista saa yleisen käsityksen siitä, miltä keittiö tulee näyttämään, vaikka tuo ruokapöytä ei ihan oikeassa paikassaan olekaan 🙂

Meillä on tosiaan häärinyt nyt siellä yksi ”yleismies”, (joka on rakennellut seiniä, tehnyt tasoituksia ja tulee tekemään laatoitukset) yksi sähkömies + meidän isä apulaissähkärinä sekä putkimies. Yhtenä päivänä nämä kaikki olivat siellä yhtäaikaa touhuamassa, niin johan alkoi tuntua, että kämppä etenee! Uusi sähkökaappikin oli ilmestynyt paikalle, jossa on nyt relettä ja automaattisulaketta sen verran, että voidaan ihan huoletta keitellä kahvia, hurruttaa astianpesukonetta, uunia ja vaikka seitsemää laitetta samaan aikaan eikä varmasti poksahda sulake.

Tässä hieman lisää tuoretta remppakuvaa siitä, miltä kämppä nyt näyttää

Käytävä olohuoneesta päin

Näkymä olohuoneesta käytävän suuntaan

Kuvassa ihan oikeassa reunassa näkyy hieman keittiön ”takaseinää”. Ensimmäinen ovi oikealla on tulevaan uuteen pikku-vessaan ja lattiassa näkyykin jo umpeen valettu piikkaus, jossa kulkee uusi putki vessaan. Seuraava ovi oikealla vie vierashuoneeseen ja viimeisenä käytävän päässä näkyy rakennettu tuulikaappi.

Vierashuone

Vierashuone

Kuvan vasemmassa reunassa näkyy vaatehuone ja taloyhtiön vesimittarit. Kotelo vesimittareiden päällä tullaan uusimaan ja vaatehuoneeseen rakennetaan säilytysjärjestelmä. Vaatehuoneen puoleisen seinän toiseen laitaan tulee 130 cm leveä ja 40 cm syvä kaapisto ja tarkoituksena on laittaa liukuovi koko matkalle, joten myös kulku vaatehuoneeseen tapahtuu liukuovesta. Ulospäin tämä tulee näyttämään tavalliselta liukuovikaapistolta koko matkalta.

Olohuoneesta keittiöön

Näkymä olohuoneen nurkasta keittiöön

Yläpuolen kuva on panorama, joten mittasuhteet näyttävät hieman hassuilta 🙂 Saa siitä kuitenkin jonkinnäköisen aavistuksen miltä siellä tällä hetkellä näyttää. Tuohon voi nyt vaikka kuvitella sitä uutta keittiötä, joka aikaisemmissa 3D-kuvissa näkyi, koska tämä kuva on otettu samasta suunnasta.

Kylpyhuone

Kylpyhuone

Tämä kuva on otettu saunan ovelta kylpyhuoneen suuntaan. Vastapäätä näkyy pikku-vessan ovi. Tässä on juuri menossa aiemmin mainittu valutyö. Eli tässä paikassa kylpyhuoneen puolella vessa sijaitsi aikaisemmin.

Lisäksi vielä pikkuinen tsemppilappu, joka on niitattu meidän ”pukuhuoneen / keittiön” seinään. Toin kerran raksalle yllärinä muutaman oluen tällä kyseisellä lapulla varustettuna. Nyt se on sitten tsemppilappuna kaikille 😀 

Tsemppiä!

Ja tietysti perus betonipölyinen raksakahvi ja yllärinä kaapista löytynyt suklaalevy aina lämmittää mieltä.. 😉

Raksaruokaa

 

Kiss, kiss!!

 

//Anneli

Kommentit (2)
  1. Hitaasti, mutta varmasti! Todella mielenkiintoista päästä näkemään, miltä asuntonne näyttää remontin jälkeen. Käyhän kurkkaamassa Toimituksen blogiin – saatat löytää sieltä itsesi! :–)

    1. No kappas! Sieltähän se tsemppiviesti löytyi 🙂 Komppaan kyllä täysin, että sitä kyllä tarvitaan!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *