Luova vuosi 2020!

Yleensä en ole postaillut vuoden saavutuksia ja kohokohtia, mutta tämä vuosi on niin poikkeuksellinen, että halusin laittaa asioita ylös ja jakaa ajatuksiani.

Itselleni 2020 avasi valtavasti uusia ja odottamattomia mahdollisuuksia. Järjestin useita soolokonsertteja, jotka auttoivat löytämään lisää syvyyttä omaan artistiuteeni. Opin live streamauksen salat perusteellisesti, ja nautin hauskoista hetkistä kun sain yleisölle esittää rockia, poppia, rakkauslauluja ja irlantilaista musiikkia. Oli mahtavaa olla vuorovaikutuksessa yleisön kanssa virtuaalisesti, ja minua ilahdutti suuresti myös se että keikoille pääsivät myös ne, jotka eivät muuten pääsisi elävää musiikkia kuulemaan. Yksi live streamauksen kohokohdista oli Suomalaiset Klassikot -konsertti, jonka Tampereen kaupunki lähetti suorana Tampereen vanhassa kirjastotalossa Laikun kulttuurikeskuksen historiallisesta konserttisalista. Ihmiset lähettivät minulle konserttia varten kappaletoiveita, jotka sitten sovitin viululle ja esitin konsertissa.


Kesällä häiden soitto oli ihanaa ja auttoi taas kirkastamaan brändiäni häämuusikkona. Tein myös musiikkivideon ja sähköviulu-coverin Stigin ”Roy Orbison” -hitistä Vain Elämää -ohjelmaa varten.

Vuoden ehkäpä suurin saavutus oli irlantilaisen musiikin audiovisuaalinen konserttisarjani Éirinn go Brách.

Se merkitsi minulle henkilökohtaisesti todella paljon. Sain mahdollisuuden työskennellä irlantilaisen musiikin parissa täysipainoisesti sekä toteuttaa itseäni ja käyttää luovuuttaani rajattomasti. Ajatukset ovatkin jo tulevissa irlantilaisen musiikin projekteissa ja ideoissa, joita päässäni riittää.
Aloin työskennellä ammattimaisesti sosiaalisen median parissa tehden sisällöntuottoa ja some-assistentin töitä yrityksille ja artisteille. Rakastan somen tekemisessä sen rajatonta luovuutta ja koko ajan uusiutuvia mahdollisuuksia!

Myös oman musiikin ja osaamisen kaupallistaminen on ollut mielenkiintoinen prosessi.

Näinä haastavina aikoina meidän luovien alojen ihmisten on todella pitänyt miettiä uusiksi keinoja millä voisimme myydä taidettamme – asia, jonka itse näen tervetulleena tuulahduksena alalla.

Iso kiitos kuuluu myös vuoden 2020 yhteistyökumppaneilleni: F-musiikki, Yamaha music, Weecos, Cardon Collection, Vietto Eco Fashion, Excuse My BonBon, Fair.fi, PeopleTree, Bubbleroom, Estrid sekä tietysti Go Arctic Live. Kanssanne on ollut ilo tehdä töitä ja odotan innolla uusia yhteistöitä vuodelle 2021!

Ensi vuonna työt jatkuvat, mutta nyt jatkan vielä lomailua perheen kanssa täällä metsän, luonnon ja lumen keskellä.

IHANAA UUTTA VUOTTA 2021 KAIKILLE!

kulttuuri musiikki tyo oma-elama
Kommentit (2)
  1. Kulttuurilöytöjä kotoilun lomassa – CissiKulttuuri | Lily
    21.2.2021, 10:55

    […] 2020 on ollut rankka musiikkialalle, mutta joillekin muusikoille se on voinut olla erityisen luova vuosi. Klassisen musiikin kuuntelulla saatat kohottaa oman luovuutesi uusiin ulottuvuuksiin, joten kaiva […]

    1. Todellakin! Klassinen musiikki saattaa yllättää kuulijansa kun siihen alkaa ensimmäistä kertaa tutustua. <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *