Elämäni aakkoset.

Ah. Ihana olla täällä taas ja ihan uudella energialla. Ranskalaisen kansallisen vapaapäivän myötä sain enemmän aikaa itselle eilisen huvipuisto kaaostelun jälkeen ja vaikka laitteet kiinnostaa niin kymmenen tunnin matkustelun jälkeen, kahden lapsen välissä takapenkillä, alkoi vähän väsyttää. Mutta hei, ne laitteet! Niissä oli ihanaa. Koita sinäkin, koita.

Paitsi se vielä, että jos tässä nyt näin suomalaisesti oikein sinutellaan niin voitaisiin ehkä esittäytyä ensin. Minun nimeni on Elena. Olen surffari, joogi, sisko ja aika hyvä ystävä myös monille. Ja aina resissussa, ihan aina. Tällä hetkellä asun pohjois-Ranskassa ja teen väitöskirjaa. Kalataloudesta, joo juuri näin, kalataloudesta. Tämä blogi on minulle ehkä aikaa itselle, aikaa löytää oma itsensä kaiken kielikaaoksen keskeltä omalla äidin suomella. Se olisi ehkä alku, näin melkein kymmenen ulkomaan vuoden jälkeen.

Ja tässä vielä nämä Natalta hankitut aakkoset, mutta minusta, juuri nyt jajuuri niinkuin siltä tuntuu (nopeasti, kakistelemati):

Aaallot

En voi elää ilman niitä, kannan merta mennessäni ja tukehtuisin sisämaahan.

Banaanit

Kasvissyöjän paras herkku, joka aamuinen suupalani ja iltapäivieni pelastaja.

Cathy

Perheeni ensimmäinen koira, minun ensimmäinen koirani. Näen aina välillä unia joissa ratsastan hevosella ja Cathy laukkaa vieressäni, katsoo ylöspäin kohti minua ja näiden unien jälkeen herään itkuisena. Tiedän myös, että siskoni näkee samantyyppisä unia Cathystä. Miksi, siitä en ole vielä ihan varma.

Denmark

Rakastan Kööpenhaminaa, asuin siellä juuri kuukauden, olkoon se tarina itsessään mutta myös paikka länsi-Australiassa, missä surffasin sydämeni kylyydestä, sain healing hierontoja, rakastuin ja menin rikki, söin elämäni parasta kalaa, sukelsin simpukoita ja join sadevettä. Paikka, jonne luulin jääväni.

Elena

”Elena, olet aivan ihana”- tätä yritän hokea itselleni, suorittajan elämä kun on niin kauhean rankkaa välillä. Ei muille suinkaan, vain sille omalle itselle.

Frendit

Minulla on kaksi parasta ystävää, joista toinen on oma siskoni. Sen toisen nimi on Nina ja hän on ollut minulle paras jo 16 vuotta. Sen lisäksi lähelläni on aivan uskomattomia ihmisiä, joista minun on pakko kertoa. Ehkä joka ikisestä jotain? He ovat kaikki niin hurjan kauniita, älykkäitä, pehmeitä ja parhaita.

Govinda ja Gopala

Minulle hieman joogamystiikkaa ja tämän hetkinen lempibiisini.

Helsinki

Kuinka sitä kuvailisi rakastaan, jonka on kerran jättänyt ja jonka luokse haluaa vain takaisin, mahdollisimman lähelle?

Yksi ihanimmista muistoistani unelmieni Helsingissä on yö, on ensimmäinen poikaystävä, on pyöräntarakka, on minun käteni syvällä hänen housuissaan, on kesätuulin hiuksissa, on Sörkän ranta ja meitä on vain kaksi koko universumissa mutta kuitenkin kolme koska kanssamme on aina Helsinki.

Isä

Hän on erittäin hieno mies.

Jooga

Minulle kaiken a ja kaiken o, rakennuspalikat elämään. Yamas ja niyamas, do`s and dont`s jokaiselle joogille ja päivittäinen harjoitteluni. Saat kysyä lisää!

Kalat

Leipätyötäni kalataloustutkijana!

Luomu

Aina kuin mahdollista.

Minä

Haaste mutta myös niin kovin rakas, ikuinen rakennusprojekti mutta ehkä toisinpäin. Kokoajan enemmän itseään pehmeämmäksi kooten.

Nina

Se toinen paras ystäväni! Ja hirmu kaukana – aina Indonesiassa asti.

Onnellisuus

Tämän hetkinen tavoitteeni ja hei, matkalla ollaan. Rohkeasti omaa elämää muokaten uskon, että vielä löydän tämän.

Pauliina

Siskoni, paras ystäväni, kaikkeni. Ihan kaikkeni.

Q-tip

Hip hop for life, sitä et minusta pois saa.

Rakkaus

Olen rakastanut kolmesti; hurjasti, järkevästi ja katastrofaalisesti. Jättäen, rikkoen ja rikki mennen. Mutta hei, täällä ollaan silti vielä. Juuri ja juuri.

Surffilaudat

Aina ystävien tekeminä, niin sanottuina custom lautoina, siitä en tingi. Ja voin vannoa, että kun niillä leijailen niin voin tuntea hyvät vibat aina varpaista korvalehtiin.

Tupakka

Pikku paheeni, mutta yhä vähemmän sen jälkeen kun joogaopettajani piti päätäni käsissään loppurentoutuksen ajan ja kuiskasi korvaani, että kaikki hengittämäni kulkee kehossani hermostojen kuljettamana, niin ne hyvät kuin ne pahatkin ja jokin sisälläni heilahti, huh.

Ulkomaat

Kohta kymmenen vuoden ajan jo, enkä nykyään herää enää kertaakaan toivomatta olevani kotona.

Vintti

Pieni tilani täällä Rnaskassa, jonne kömmin joogailemaan pimeinä talvikuukausina ja jota välttelen kesäpuutarhassa pitkin kesää.

Wimereux

Ranskalainen kyläni – haastan sinut googlaamaan sen, se on kaunein kaunein kaunein.

X

Heitä on muutama, ei montaa mutta jokaista kannan sydämesäni, sisälläni ja sielussani. Ihan jokaista, sen lupaan.

Yksin

Niin on hyvä olla nyt mutta ehkä pian olisi kiva olla myös kaksin, kolmisin, nelisin, kymmenisin?

Zigenare

Minussa on shamaaniverta. Saat naurahtaa, tuhahtaa tai kummeksua, minulle se tarjoaa ehkä jonkinlaisen selityksen sille, miksi paikallaan on niin hankala olla.

Å – ruotsalainen minä

Hän on suomalaista minääni pehmeämpi, tanssahtelevaisempi mutta myös hiukkasen nössömpi.

Äiti

Olet ihana.

Öljyt

Laventeli, avokado ja manteli. Aamuin, illloin, kylpyyn, korvan taa, hiuksiin, keholle harjaten ja niin usein kuin mahdollista. Kehoa hoitaen, mieltä hellien.

legs_0.jpg

 

 

suhteet oma-elama rakkaus ystavat-ja-perhe
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *