…it`s a BOY

(Otsikko lainattu luotettavasta lähteestä, mukavalta lääkäriltä joka tökki vatsaani ultralaitteella. Ehkä kauneimmat sanat ikinä!)

Kuinka pelottavaa voikin olla kirjoittaa ensimmäistä kertaa näin julkisesti raskaudesta. Mutta samalla niin älyttömän kivaa, koska musta tuntuu että lähimpien ystävien sietokyky alkaa kohta olla koetuksella raskausjuttujen kuuntelemisesta. Ensimmäinen raskaus ulkomailla, noin 8000km päässä Suomesta, siinä herää fiiliksiä puolin ja toisin, asioista on otettava selvää ihan next levelillä ja päätöksiä pitää tehdä nopeahkoon tahtiin. Mielettömän kiva päästä taas kirjoittamaan kaikesta!

Koko tämän kolmisen kuukautta olen kirjoittanut postauksia talteen alkuraskauden viikoista ja siitä missä vaiheessa mitkäkin oireet vyöryivät päälle. Koska ne oikeasti vyöryivät. Kertailin eilen mielessäni läpikäytyjä raskausoireita, muutamia päiviä tai viikkoja kestäneitä ”kausia”, ja voin vain todeta että on se ensimmäinen kolmannes raskaudesta aikamoista. Nyt on ollut ihanaa saada oma itsensä (ja ruokahalunsa) takaisin reilun kahden kuukauden jälkeen! 

Tänään me käytiin jälleen ultrassa kurkkaamassa mitä olen näinä kuukausina saanut aikaan. Ja hei, en ole ikinä koskaan saanut aikaan mitään näin siistiä. HBO:lta Girlssiä tuijotellessani kasvatin sisälläni pienen pojan.

ultra.jpg

eka postaus.jpg

Huomenna julkaisen ensimmäisen raskausviikkopostauksen, pommitetaan ne nyt alta pois jotta voidaan jatkaa reaaliajassa ja jossain välissä päivittää mitä muuta tänne, mulle, oikeasti kuuluu!

Ja hei, en mä pelkästään raskaudesta aio kirjoittaa. Tässä on vähän muutakin meneillään samanaikaisesti. Esimerkiksi ihan normaalia kotirouvan arkea jenkeissä, aika paljon vieraita Suomesta, Nycin matka, Teksas ja muutto Jyväskylään kesäksi, ainakin tämmöistä nyt alkuun. Tervetuloa seuraamaan meidän matkaa! 

suhteet oma-elama mieli raskaus-ja-synnytys
Kommentit (6)
 1. Onnea! 🙂 Kuinka pitkällä olet siis raskaudessa? Ilmeisesti olit ollut rakenneultrassa kun sait selville sukupuolenkin 🙂

  Miten muuten blogiasi voi seurata bloggerin kautta?

  1. Kiitos hirveästi onnitteluista 🙂 Nyt olen raskausviikolla 14, eli 13+5! Asun siis Yhdysvalloissa ja täällä on tapana saada tietää sukupuoli jo nt-ultrassa. Eli meillä oli toissapäivänä niskaturvotus-ultra ja siellä ultraava lääkäri. Tottakai se voi vielä vaihtua mutta muutamalla ystävälläni ketkä ovat hänellä käyneet, on arvio osunut aina oikeaan:)

   Mä en tiedä tosta bloggerista, selvitän asian! Hyvä kun huomautit koska mä en ole velho näissä enkä mitenkään tietokonefiksu enkä käytä Bloggeria itse (pitäis varmaan) 😀

 2. Onnea tuhannesti, mahtavia uutisia! <3

  1. Kiitos! 🙂 Täällä ollaan onnesta soikeana ja aivan poikamoodissa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *