Se oikea syy ja selitys – meille tulee vauva!

Niin vain aikaa edellisestä kirjoituksesta vierähti lähes kuukausi. Vaikka kuinka kuvittelin ja vähän myös  mielessäni vannoin kirjoittavani enemmän, tapahtui asia nimeltä järjetön raskauspahoinvointi ja vei mennessään halun kirjoittaa, energian oikeastaan yhtään mihinkään ja viimeisenkin postausidean.

Niin, meille tosiaan tulee vauva! Tai siis sanotaan näin; mikäli kaikki vain menee hyvin, odotamme perheeseemme uutta tulokasta maaliskuussa 2020. Tämä raskaus on ollut alusta asti kaikkea muuta kuin edellinen. Henkisesti että fyysisesti. Tulen varmasti kirjoittamaan tästä enemmän. Siitä kuinka kauan kesti että raskauduin, minkälaisia haasteita koimme ja millaisia ensimmäiset raskausviikot olivat. Oli viikkoja, kun pystyin vain makaamaan pimeässä huoneessa ja silloin jaksoin juuri ja juuri naputella puhelimen muistioon oireita ja tuntemuksia. Niitä siis ainakin on tulossa!

Nyt on mennyt useampi päivä oksentamatta, vaikka paha olo vellookin koko ajan. Lisäksi kaveriksi on tullut mukaan tuttu oire edellisestä raskaudesta – kammottava ympärivuorokautinen päänsärky. Mutta oloista ja kivuista huolimatta, en voisi olla onnellisempi tästä. Että saa kasvattaa sisällään pientä ihmistä, on ihme.

Seuraavaksi palataan raskausviikko teemaisilla postauksissa!

perhe raskaus-ja-synnytys
Kommentit (6)
  1. Voi oon niin iloinen teidän puolesta! <3 🙂 Tsemppiä kaikkiin oloihin, toivottavasti ne hellittää pian. xx

    1. Kiitos paljon ihana Saranda!<3

  2. Voi miten ihanaa, hurjan paljon onnea! Mä niin kovasti toivoin että teillä tärppäisi kun aikanaan ajattelin bonganneeni lapsitoiveen jostain rivien välistä. Toivottavasti vointi helpottaa pian!

    1. Voi kiitos!<3 Kyllähän se toiveena on pidempään ollut ja niin onnekas olo kyllä nyt<3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *