Taaperon tempauksia

Olen jo pitkään laittaessani Giaa nukkumaan sanonut, että nyt pää tyynyyn ja silmät kiinni. Nykyään, aina kun joku nukkuu, puhutaan nukkumisesta tai nukkumaan menosta toteaa hän pää. Usein hän myös pyytää viereensä meidän sänkyyn päiväsaikaan, taputtaa tyynyä ja sanoo äiti pää laittaen myös oman päänsä tyynylle ja silmät kiinni. Tämän jälkeen hän siristää silmiään, katsoo minua ja alkaa kikattamaan.

Joka kerta kun ollaan leikkipuistossa ja Gia haluaa keinumaan, hän osoittaa ensin viereistä keinua komentaen äiti jotta ymmärrän keinua hänen kanssaan. Missään tapauksessa en saa seistä antamassa vauhtia hänelle vaan minunkin täytyy keinua.

Aina kun Gia herää päiväunilta, sanoo hän ensimmäisenä unisen iloisena ”moi!” ja muiskauttaa märän pusun poskelle. Hän saa myös vähintään kerran päivässä sellaisen moi -hepulin ja hokee vain moooimooimooi, halailee ja antaa pusuja minkä ehtii.

Iltaisin taapero saa järjettömät hepulit ja riehuu sohvalla möyrien ja katsoo meihin näemmekö ja alkaa kikattamaan. Hän kaivautuu kainaloon ja kerjää kutittamista nostaen kädet ylös.

Iltaisin vien Gian nukkumaan ja hän komentaa minut aina hetkeksi sängyn viereen istumaan. Hän tunkee kasvonsa kiinni vuorotellen jokaisen pinnan välistä ja minut täytyy antaa pusu leukaan joka kerta kunnes pinnojen välit loppuu.

Aina kun joku laittaa takkia päälle nousee Gian käsi vilkuttamaan ja hän hokee heippa, heippa, heippa. Ja usein hän saattaa hokea tätä aamuisin vartin putkeen, kun iskän lähtö kestää ja kestää.

Gia rakastaa meidän kissaa. Heti kun kissa tulee näköpiiriin hän hihkaisee maaumaaau ja ryntää kissan luokse. Hän nappaa kissan rutistukseen ja moiskii märkiä pusuja kissaparan päähän. Uskon että kissa salaa tykkää tästä, sillä antaa taaperon tehdä tätä aina vaan.

Myös kukat ovat niin ihania ja joka kerta sellaisen nähdessään hän huokaa ”ooooooii!”. Lähtiessämme mummulle, hän poimii pihasta kukan ja sanoo mummu, rutistaa sen käteensä pitäen sitä siinä matkan ajan ja ojentaa sitten lopulta ylpeänä ruttuisen kukan mummulle.

Ihana, hassu, höppänä taapero.<3

perhe lapset
Kommentit (4)
  1. En oikeesti kestä. Gia vaikuttaa niin suloiselta!! Olisi ilo tavata hänet joskus. :*

    1. Suloinen kieltämättä onkin! Ja olisi vielä isompi ilo tavata teidät joskus<3

  2. Gia on niin symppis ja ihana!
    Meillä on sama tuo keinu-homma, höpsöt lapset!

    1. Hihi!<3 No nimenomaan höpsöt lapset, mistä ne keksiikin näitä juttujaan 😀 Kivaa viikkoa<3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *