Ystävästä

Haluan kertoa rakkaasta ystävästäni. Tapasimme minun fuksivuotenani ranskan perusopintojen kurssilla. Ajattelin, että tuossapa ihminen, jonka ystävä haluaisin olla, mutta hän on aivan liian cool ollakseen minun ystäväni! Päädyimme kuitenkin tekemään parityötä Audrey Tautousta, ja myöhemmin tämä kiinnostava ihminen kutsui minut  Rubikin keikalle. Muutama viikko sitten hän kertoi Artturi Tairalle keikan jälkeen, että tämä tekee maailman parasta musiikkia! Siinä kaksi minun idoliani, Artturi Taira ja rakas ystäväni. Facebook-testi sanoi, että olen hänen sielunkumppaninsa. Kyllähän nyt jos ihminen Rubikista tykkää, niin ei vissiin ole huono tyyppi!versailles.jpg

Olemme käyneet yhdessä Pariisissa, tanssineet ”irkkutanssia” baarissa, juoneet jonkin verran viiniä, katsoneet Titanicin! Tähän pitää oikeastaan pysähtyä. Minusta Titanic on mahtava elokuva. Olen nähnyt sen varmaankin kymmenen kertaa, mutten voi kyllästyä siihen. Monet ikätoverini (ja varmasti monet muutkaan) eivät voi sietää Titanicia, koska ”eihän tollein vois oikeesti tapahtua”. Milloin realistisuus on ollut elokuvien tarkoitus? No, en olisi ikinä voinut uskoa, että minun liian cool minulle –ystäväni olisi voinut olla kaiken lisäksi Titanic-ystävä! Hänellä on Jack, joka on varmaan itse Jackiäkin ihanampi, minulla ei ole. Ehkä vielä jonain päivänä. Rakas, ihana ystävä, onneksi minulla on sinut!

suhteet ystavat-ja-perhe mieli ajattelin-tanaan
Kommentit (4)
  1. ihana kirjoitus ystävästäsi :’) kuulostaa ihan mahtavalta tyypiltä!

    1. Kiitos, hän kyllä on! 🙂

  2. Hope you neither mind I write in English, it would also take me quite some time to write a comment in Finnish, haha. It’s really something special when you find more and more things in common with a friend! Makes me realize I wouldn’t be able to live without mine.

    1. Haha, it’s okay! That’s true, it’s lovely to be surrounded by great people who have similar interests! :–)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *