20+

p1017784.jpg

p1017792.jpg

Tässä mä istun päivänsankarina, vuosia tuli taas lisää, mutta ajattelin juhlia ihan vimosen päälle sitten ensi vuonna, kun olen viimeistä kertaa 20+ vuotias.

Aamulla aikamoisten lumitöiden jälkeen vietiin lapset mummulaan ja pääsin siivoilemaan kotia – tätä toivoinkin.

Ei olla muuten yhtään kaivattu kaupunkiasumista. Ollaan niin nautittu siitä että on oma talo ja saadaan istua iltaa olohuoneessa, katsella omaa pihaa ja soittaa musiikkia lujaa. Elämä on jotenkin aika paljonkin erilaista näin.

Aurinkoa paistaa, nyt taas ulos d-vitamiinia tankkaamaan.

Ps. ensi viikolla tapahtuu keittiössä paljon, kuvia siis luvassa!

 

Kommentit (9)
 1. Little Skipper, laiskottelu on niin sallittua. Onneksi on mummilat. <3

  M., kiitos kaunis!

  Nalle, ehdottomasti. Kiitos!

  Riikka-Hunajaista, kiitos paljon. Sinulla on muuten ihana blogi!

  nooran, kiitos!

  Jonayla, hyvin sanottu! Kiitos.

  VIIRU, kiitos paljon Viirunen. <3 Mulle on kuule tullut jo vähän ikäkriisiä, kun tajusin että olen pian 30, toisaalta on tosi mielenkiintoista vanheta. Iällä ei kyllä loppujen lopuksi ole mitään väliä. Mun mielestä on aivan ihanaa hengata eri ikäisten kanssa – on niin erilaisia ajatuksia elämästä jne. Varsinkin tosi nuoret on mahtavia – niissä on niin paljon vielä virtaa ja kokemattomuutta. Jotain tosi kaunista raikkautta.

  Olen muuten ihan pienestä pitäen ollut kiinnostunut sisustamisesta ja arkkitehtuurista, piirsin mun unelmataloja ja suunnittelin sisustusta jo ekaluokalla. Monesti myös kotikotona meni usein järjestys uusiksi, mä yksin hentona ihmisenä siirsin huonekaluja olohuoneessa kun vanhemmat olivat poissa. 😉 Hei muuten, sun kannattaa kirjautua tänne Lilyyn käyttäjäksi, saat heti ilmoituksen kun sinun kommenttiin on vastattu ja voit seurata Lilyn palstoja vieläkin kätevämmin. 😉

   

   

 2. Onnittelut! 🙂 Komppaan Viirua, olen kuvitellut sinut vanhemmaksi.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *