3.

P1010206.JPG

P1010212.JPG

Hyvää huomenta ja ihanaa joulukuun kolmatta päivää. Täällä Turussa jo odotellaan kovin lunta – sais tulla jo!

24 ideaa jouluun -jutut jatkuvat luonnollisesti. Yritän pitää nämä mahdollisimman lyhkäsinä, jotta ehdin postailemaan muitakin juttuja – nyt on vähän kiirettä pukannut.

Halusin ehdottomasti vinkata noista lautasliinoista, jotka ovat edulliset ja hyvinkin monikäyttöiset. Tykkään aika rennosta meiningistä mitä kattaukseen tulee ja luonnolliset puuvillaiset liinat sopivat täydellisesti rentoon pikkujoulupöytään. Kyseessä ei varsinaisesti ole lautasliina vaan Ikean keittiöpyyhe, maksoivat vaivaiset 50 senttiä kipale ja rohmusin näitä aikoinaan aika kasan. Niitä on Ikeassa edelleen, tsekkasin päivä pari sitten.

/quite cheap napkins for Christmas.

Kommentit (2)
 1. Ihana idea! Hyvä että otit lautasliinat puheeksi, mä otankin mun pellavaliinat kans esille. Niitä ei tule käytettyä muuten koskaan, kun oon laiska silittämään… Jouluna kaivankin ne esille!

  Ihanaa odotusta!

  1. Kiva kun tykkäsit ja kiitos! Mulla on kans paljon pellavaliinoja, mut jotenkin en raski käyttää niitä/pyyhkiä niihin. Kynnys on paljon matalampi noiden ikea-versioiden kanssa – ne on jotenkin niin ”riepuja” jotka saa heitettyä helposti pesukoneeseen kuuteenkymppiin ja vielä löydän ne koneesta pesu jälkeen. Vähän pienemmät lautasliinani ovat usein vain kadoksissa.

   Ja joo, silitys ei ole minunkaan lempipuuhaa, mutta pellava on kauneimmillaan ryppyisenä – tuo kaunista kontrastia koviin ja kiiltäviin lautasiin ja välineisiin.

   Kiitos samoin! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *