5 asiaa, joita et ehkä tiennyt minusta

Coco Sweet Dreams

1. Lapsuudessani ei kylvetty rahassa, päin vastoin. Vanhempani laittoivat kaikki vähäisetkin rahansa aina matkusteluun meidän kanssa ja olen siitä niin kiitollinen. Minulla ei ehkä ollut niitä muodikkaimpia vaatteita, mutta hyllyni pursusivat erilaisia matkamuistoja, erityisesti pieniä nukkeja ympäri maailmaa, niitä keräsin.

Isosiskoni kanssa me ollaan ihan vauvoista saakka matkusteltu äidin ja isän kanssa, me oltiin aina jossain. Vanhempani tutustuivat helposti matkoilla uusiin tuttavuuksiin ja sitä kautta me ollaan vierailtu erilaisten ihmisten kodeissa. Olen niin onnekas, että äiti ja isä ovat niin ennakkoluulottomasti vieneet meitä pitkin maita ja mantuja. Toinen tärkeä paikka on pohjoinen, äitini synnyiseudut. Siellä me vietettiin myös paljon aikaa serkkujeni kesken. Olenkin kokenut tärkeäksi näyttää myös omille lapsilleni maailmaa ja toivon mukaan päästään matkustelemaan mahdollisimman paljon. Matkailu todellakin avartaa maailmankatsomusta!

2. Olen hirvittävän huono small talkkaamaan. En yhtään tykkää tilaisuuksista, joissa on ventovieraita ihmisiä ja joiden kanssa pitää lörpötellä vallitsevasta säästä tai mistä milloinkin, se tuntuu jotenkin turhalta. Toisaalta, tietoisesti laitan itseni sellaisiin tilanteisiin, jotta olisin vähän seurapiirimäisempi. On toki kiinnostavaa tavata uusia persoonia, ne aidot persoonat vain monesti ovat pinnan alla piilossa.

3. Olen vähän huithapeli. Toisaalta olen tarkka ulkonäöstani, mutta toisaalta en jaksa panostaa pieniin yksityiskohtiin. Voin kulkea ihan hyvin takin kanssa, josta puuttuu nappi. Tykkään myös pukeutua leikkisästi ja ei niin korrektisti, esimerkkinä mekko ja lenkkarit. Seuraan paljon muotia ja tsekkaan kuitenkin, että olen suurin piirtein muodin aallon harjalla. Rennolla otteella.

4. Innostun todella helposti uusista asioista, silloin minua ei pysäytä mikään. Tarvisen sen tietyn alkukipinän, jonka jälkeen pystyn ihan mihin tahansa. Minua ärsyttää ajatus, että jokin homma olisi vain miesten tai päinvastoin, me kun ollaan minun ajatusmaailmassani täysin ja tasavertaisesti ihan samalla viivalla. Tulistun, jos joku väittää muuta.

5. Soitan pianoa ja laulan paljon. Haluaisin tulla paljon paremmaksi, mutta ääneni tarvitsee vielä paljon voimaa.

Kertokaan pliis muutama randomjuttu teistä, olisi niin kiinnostavaa kuulla!

 

Kommentit

kaikki tai ei mitään

Innostun myös helposti uusista asioista, mutta saattaa innostus yhtä nopeasti lopahtaakin (uskon, että tämä on vain horoskooppimerkkini syytä, kaksonen, mutta enhän minä moisiin usko, enpä (; ).. Pidän blogistasi kovasti, juuri sen rentouden, "huithapeli"suuden vuoksi, jos näin voi sanoa, sulla on kepeä tyyli, tykkään! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Mulla kans monesti lopahtaa nopeasti innostus, varsinkin jos se mun idis ei ole mitenkään toteuttamiskelpoinen, niin tylsistyn.

phocahispida

Näen usein unia, joissa poistun ikävistä tilanteista lentämällä, olen paljon motorisempi kuin oikeasti ja toisinaan ammun myös tulipalloja tai salamoita. Että sellaisia zen-unia. ;)

Coco
Coco Sweet Dreams

Vähän siistii, mäkin haluun nähdä tuollaisia unia... mun unet on ihan nössöjä. :D

Aattele, jospa olis mahdollista lentää pois ikävistä tilanteista, mä niin lentäisin!

phocahispida

Samoin, mutta onneksi ne ikävät tilanteet ei hereillä ollessa ole myöskään niin kuumottavia kuin unien dinosaurushyökkäykset tms. :D

Taina L.

Mulla on purkkia ja purnukkaa (kosmetiikkaa) paikat väärällään, enemmän kun laki sallii. Kaikkea on testattava, enkä malta odottaa että entinen on loppuu. Olen päättäväinen, jos jonkin päätöksen teen, niin se sitten viedään vaikka läpi harmaan kiven.

Coco
Coco Sweet Dreams

Tä on niin tuttua mulla kans... miljoonaa purkkia rivissä ja kaikista vähän testattu.

Mä uskon myös ton päättäväisyysjutun sinussa. :)

Through my iPhone

Luen aina hesarista kuolinilmoitukset. En tiedä miksi.. Ja joskus sattuu niin, että vanha pariskunta on kuollut lähellä (esim puolen vuoden välein) toisiaan, niin alan aina poikkeuksetta itkemään koska olen varma, että toinen vanhuksista kuoli suruun ja ikävään. Myöskään avaraa luontoa en voi katsoa itkemättä, poikaystävä yrittää aina kääntää sen vaivihkaa pois jos sattuu tulemaan tvstä. :D heh. itkupilli.

Mindeka
Ma-material Girl

Sama juttu!

Anonyymi (Ei varmistettu)

Feikkaan päivittäin töissä et tajuaisin muka mitä teen. 80% jutuista en tajua ollenkaan.
Fake it 'till you make it, tai jotain.
Mulle maksetaan ihan älyttömän hyvää palkkaa, enkä käsitä et miten edes tulin valituksi tähän duuniin.
Öisin nukun huonosti, kun työasiat painaa mieltä.
Tuntuu välillä et elän jonkun toisen elämää.

Maikki Turusta (Ei varmistettu)

Feikkaajalle, lukaiseppa tämä hauska Hesarin artikkeli: http://www.hs.fi/elama/Oikeasti+olen+huono/a1410924770670

Feikkaaja (Ei varmistettu)

Arvaa luinko?! Ja ihmettelin että meitä on muitakin. Esimiehelleni olen ollut rehellinen alusta alkaen omista kyvyistäni ja hän on sitä mieltä että pärjään kyllä hommassani, kukaan ei ole seppä syntyessään jne.
Epämukavuus on opettava kokemus itseni kaltaiselle kermaperseelle.

Coco
Coco Sweet Dreams

Paljon tsemppiä ja uskoa itseen. Alku aina hankalaa, lopussa kiitos seisoo! :) <3

Pelokas (Ei varmistettu)

Pelkään kuollakseni käärmeitä ja näänkin niistä tosi usein painajaisia. En edes osaa sanoa mikä niissä niin pelottaa mut hui silti!!

Miina P (Ei varmistettu) http://paintmyhouseblack.blogspot.com

Olen pukeutumistyyliltäni kameleontti, elikkäs vaihdan tyyliä lähes jatkuvasti. Kirjoitin samanlaisen postauksen myös :)

Kommentoi