5 asiaa, joita et ehkä tiennyt minusta

P6010783.JPG

kasvia.JPG

1. Lapsuudessani ei kylvetty rahassa, päin vastoin. Vanhempani laittoivat kaikki vähäisetkin rahansa aina matkusteluun meidän kanssa ja olen siitä niin kiitollinen. Minulla ei ehkä ollut niitä muodikkaimpia vaatteita, mutta hyllyni pursusivat erilaisia matkamuistoja, erityisesti pieniä nukkeja ympäri maailmaa, niitä keräsin.

Isosiskoni kanssa me ollaan ihan vauvoista saakka matkusteltu äidin ja isän kanssa, me oltiin aina jossain. Vanhempani tutustuivat helposti matkoilla uusiin tuttavuuksiin ja sitä kautta me ollaan vierailtu erilaisten ihmisten kodeissa. Olen niin onnekas, että äiti ja isä ovat niin ennakkoluulottomasti vieneet meitä pitkin maita ja mantuja. Toinen tärkeä paikka on pohjoinen, äitini synnyiseudut. Siellä me vietettiin myös paljon aikaa serkkujeni kesken. Olenkin kokenut tärkeäksi näyttää myös omille lapsilleni maailmaa ja toivon mukaan päästään matkustelemaan mahdollisimman paljon. Matkailu todellakin avartaa maailmankatsomusta!

2. Olen hirvittävän huono small talkkaamaan. En yhtään tykkää tilaisuuksista, joissa on ventovieraita ihmisiä ja joiden kanssa pitää lörpötellä vallitsevasta säästä tai mistä milloinkin, se tuntuu jotenkin turhalta. Toisaalta, tietoisesti laitan itseni sellaisiin tilanteisiin, jotta olisin vähän seurapiirimäisempi. On toki kiinnostavaa tavata uusia persoonia, ne aidot persoonat vain monesti ovat pinnan alla piilossa.

3. Olen vähän huithapeli. Toisaalta olen tarkka ulkonäöstani, mutta toisaalta en jaksa panostaa pieniin yksityiskohtiin. Voin kulkea ihan hyvin takin kanssa, josta puuttuu nappi. Tykkään myös pukeutua leikkisästi ja ei niin korrektisti, esimerkkinä mekko ja lenkkarit. Seuraan paljon muotia ja tsekkaan kuitenkin, että olen suurin piirtein muodin aallon harjalla. Rennolla otteella.

4. Innostun todella helposti uusista asioista, silloin minua ei pysäytä mikään. Tarvisen sen tietyn alkukipinän, jonka jälkeen pystyn ihan mihin tahansa. Minua ärsyttää ajatus, että jokin homma olisi vain miesten tai päinvastoin, me kun ollaan minun ajatusmaailmassani täysin ja tasavertaisesti ihan samalla viivalla. Tulistun, jos joku väittää muuta.

5. Soitan pianoa ja laulan paljon. Haluaisin tulla paljon paremmaksi, mutta ääneni tarvitsee vielä paljon voimaa.

Kertokaan pliis muutama randomjuttu teistä, olisi niin kiinnostavaa kuulla!

 

Kommentit (15)
  1. Olen pukeutumistyyliltäni kameleontti, elikkäs vaihdan tyyliä lähes jatkuvasti. Kirjoitin samanlaisen postauksen myös 🙂

  2. Pelkään kuollakseni käärmeitä ja näänkin niistä tosi usein painajaisia. En edes osaa sanoa mikä niissä niin pelottaa mut hui silti!!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *