8 asiaa minusta

Coco Sweet Dreams

Näitä haasteita on pyörinyt aikalailla, nyt ajattelin kirjoittaa kahdeksan asiaa minusta.

1. Siivoan julkisen vessan usein niin että kiillotan ainakin hanan lähtiessäni ja avaan oven kyynerpäälläni. Olen aika pöpökammoinen. Uusin kammotus on kännykät ja ipadit, niitä kun hiplataan missä vaan milloin vaan. 

2. Olen ihan innoissani kierrättämisestä, meille hommattiin omakotitalolle sellainen lajitteluroskis pihalle. Saan niin kivasti lajiteltua roskat. Olen myös sitä mieltä että kaikkien pitäisi lajitella roskat, ei ole mikään iso juttu.

3. Olen vähän blondi. Minulla on sellaisia Jessica Simpson -hetkiä. "Is this chicken, what I have, or is this fish? I know it's tuna, but it says [sic] 'Chicken... by the Sea'."

'

4. Kuvausassistenttini on minun 4-vuotias poikani. Hän ottaa aika usein asukuvia kun pyydetään, on se vaan aika äijä. No niin äiti, seiso suorassa, hymyile kunnolla, hyvä oli  ja nyt otan pari(kymmentä) kuvaa mun autoista tai Mc Queen -kengistä.

5. Olen vähän jääräpää ja menen vaikka läpi harmaan kiven jos tahdon. Jos jotain päätän niin homma kyllä hoituu. Väsähdän kyllä ihan yhtä nopeasti ja into loppuu jos kaikki ei mene niin kuin pitäisi.

6.  Vaikka pidän siivouksesta, olen huono järkkäilemään tavaroita ja ylläpitämään järjestystä.

7. Käytän usein aurinkolaseja. Satoi tai paistoi, lasit päässä. Saan helposti migreenin ja yritän minimoida kaikki haittatekijät.

8. Minulla ja isälläni on sellainen hassu tapa. Jos herkutellaan jotain hyvää ruokaa ja katsotaan samalla lempiohjelmaa, niin emme voi aloittaa syömistä ennen kuin se oma ohjelma alkaa, myös mainoskatkoilla syöminen pitää lopettaa. Kuulostaa varmaan ihan oudolta? Iskän kanssa harrastetaan myös sanamuunnoksia ja bongaillaan rekisterikilpiä.

Onko sinulla joitain hassuja tapoja? Kertokaa!

Kommentit

EL (Ei varmistettu)

Täällä toinen pöpökammoinen, joka käyttää samanlaisia taktiikoita julkisissa vessoissa. Vedän lisäksi vessat painamalla rystysellä napista. Kosketusnäyttöinen puhelimeni ällöttää minuakin, ja desinfioinkin näyttöä tasaisin välein. Ja odotan myöskin, että ohjelma alkaa, ennen kuin ryhdyn syömään. Mainoskatkoilla kyllä syön.

Kupla (Ei varmistettu) Http://Kuplablog.blogspot.no

Meillä vastataan aina illalla uutistenlukijoille takaisin "Iltaa" :)

AnnaS/haivahdyspurppuraa.blogspot.com (Ei varmistettu)

Kohta 6. kuulostaa tutulta; mieheni sanookin, että olen hyvä siivouksen teoriassa :D

Valentine

Allekirjoitan totaalisesti ykkösen ja vitosen :) julkisten vessojen pöpöt on niin yök ja niiden ovet aukeaa aina kyynärpäällä. Innostun helposti asioista ja ne vie mut ihan mukanaan, ja sitten parin päivän päästä saattaa olla etten ajattele juttua ollenkaan. Ja auta armias jos en osaa tehdä jotain mitä haluaisin... Pikkuinen kiukkuhan siitä tulee, hah :)

Jatta (Ei varmistettu)

Ihan järki juttuja nuo kaikki. Itse myöskin kiillotan hanat käsien pesun jälkeen ja näinollen kotona sekä töissä aina hanat kiiltää. Kotona tosin vielä suihkuhanakin :) Kännykän yms.. pintoja on hyvä pitää puhtaana silmälasien puhdistuspyyhkeillä. Tänään on muuten se 112 päivä jolloinka on hyvä tarkistuttaa palovaroittimet. Hyvää alkanutta viikkoa sinne :)

(Ei varmistettu)

Hei mikä puna ja sävy sulla on tossa tokavikassa kuvassa? Näyttää kivalta :) Ja hauskoja nää tunnustukset :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Puhun itsekseni ja nauran omille jutuilleni. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä oon tosi pöpökammoinen. Kun menen julkiseen vessaan en tietenkään missään välissä koske ovenkahvoihin. Täällä Sveitsissä julkiset wc:t ovat kyllä tosi siistejä(on paikkoja jossa siivotaan vessa joka käynnin jälkeen) ja niissä on usein sellainen suihke millä voi desinfioida sen rinkulan, mutta lisäksi vuoraan sen vielä paperilla ja en ehkä kuitenkaan istu siinä! Ja mä oon saanu tartutettua tämän vielä 9-vuotiaaseen tyttäreenikin!

alisaH (Ei varmistettu)

Ihana tuo jopokuva! <3 Myös tuo kuva on hauska, jossa olet tyylikkäänä kuvattavana kadulla ja ohikulkeva täti katsoo sinua hymyillen. :)

Minun hassu tapani on ehkä se, etten ikinä kutsu meille ketään, jos meillä ei ole täysin siistiä. Jos joku tulee yllättäen enkä ole ehtinyt siivoamaan, olen koko vierailun ajan todella stressaantunut ja minulla epämiellyttävä olo.

Hosuli
Hömppäblogi

Kasi ei kuulosta ollenkaan oudolta. Just noin minäkin teen!

Juliet- (Ei varmistettu) http://andjuliie.blogspot.fi/
Omenainen

Aiemmin olin tosi boheemi, mutta iän ja pahojen lentsu- ja oksukokemusten jälkeen on munkin aivoni pehmenneet ja olen taipuvainen bakteerikammoon. Pahinta ovat julkiset kulkuvälineet joista ei pääse pois kun vieressä usea flunssainen ihminen joka on sitten päättänyt lähteä kaupungile pärskimään muillekin tartunnan.

Valitettavasti saan aina hyvistä juhlista ja baari-illan jälkeen aina flunssan, joten kuulun epäilemättä maailman heikkovastustuskykyisimpään vähemmistöön. Mutta sepäs ei juhlimista estä :D

 

valitett

ee (Ei varmistettu)

Tuo kasi on mulla ihan sama! Haha :P hei, mulla ois pari sisutukseen liittyvää nettisivua sulle ehdotettavana :D en tiedä ootko jo käynyt niillä, mut eipä se mittää.. Eka ois blogi tyylinen sivusto, jossa esitellään kauniita koteja: desiretoinspire.net ja toinen ois vähän niinku inspiraatio sivusto, josta löytää sitte ihan mahtavia, korkealaatusia kuvia kodin eri huoneista, jokaisella on oma kategoriansa (esim. Keittiö, makuuhuone ym.). Houzz.com on tämä sivusto nimeltään :)
Toivottavasti oli sinulle entuudestaa tuntemattomia sivustoja! :P ja toivottavasti tykkäät :)

VIIRU (Ei varmistettu)

heh siis en ole ainut pöpö kammoaja :) Yleisissä käsin en koske hanaan kun olen pessy kädet laitan hanan kiinni kyynerpäällä ja näin talvella vinkki,
laitan lapaset tai hanskat käteen kun kosken oven kahvaan, heh oispa
kesäisin hassu näky kun vetelisin kumihanskoja käteen ennen oven
avaamista, en... en ole neuroottinen! Tarkastan niin monta kertaa ennen
kuin lähden kotoa kaikki sähkölaitteet, että olen aina myöhässä. Iltaisn menee kans aikaa kun käyn lapi kaikki, hellan katson varmaan
10 kertaa, hirvittää nykyään et jos tulis tulipalo ja menettäisin kaikki!
Ulko oven kokeilen kans muutaman kerran että menihän vamasti kiinni,
muutaman kerran. HEH kerran lähdin kotoa ja kokeilin ovea niin että lapseni huusi jo oven takaa kotoa että on se kiinni! :) Joskus hirvittää
jättää lapsi yksin kotia aamulla tai illalla varsinkin talvisin vaikka
se onkin jo aika iso. :)

Hertta
Lilou's Crush

Ihana Henna :) ja sama juttu, mäkin syöpöttelen vasta kun ohjelma (tai leffa) alkaa :) Ja pöpökammo, its my middle name. Suukot sinne!

Torey
Näissä neliöissä

Hah! Onpas meitä pöpökammoisia! Itse koitan olla koskematta kahvoihin käsienpesun jälkeen ja koitan sulkea paperilla hanan, jos mahdollista. Kesällä kammo helpottaa, mut nää vatsatautikaudet on tosi ahdistavia!

Minnarii (Ei varmistettu)

Ihania :). Itse olen myös todella pöpökammoinen ja toimin välillä ihan hullusti yleisissä toileteissa ja inkkaan saippualla käsiäni, avaan ovet kyynärpäillä. Hissin napit on toinen paha - ne painan aina muulla kuin sormen päällä, mieluiten ei sormin ollenkaan. Mulla on ihan toinen ääripää tossa herkutteluasiassa: olen jo ennen ohjelman tai esim. leffan alkua syönyt KAIKKI herkut (jos nyt ei ole ollut kammo kasaa...), ainakin irtsareiden kohdalla tää menee just näin. Olen myös kova suunnittelemaan, suunnittelu on kaikessa a ja o, parasta, sitten alkaa lopahtaa... ;). OMia juttujani on myös listaukset. Joka asian voi listata.

Minna

Vierailija (Ei varmistettu)

Mulla sama tapa kuin sun 8, selityksenä avopuolisolle on "maksimaalinen nautinto" :)

Mona
www.monasdailystyle.com

Hih, tää oli kiva!!:) Näitä on aina kiva lukea, pieniä kivoja juttuja:) <3

HM (Ei varmistettu)

Joo, kohdat 1, 2, 5 ja 8 allekirjoitan omalta kohdaltani täysin. Junan vessa on pahin pöpöällötyspaikka mitä tiedän, ja siellä käyn jos on IHAN pakko. :) Mulla taas menee niin päin, että inhoan siivoamista, mutta järjestelyssä oon ihan pro. Oon selittänyt tuon tv:n katsomisen ja syömisen pelkästään ohjelman aikana sillä, ettei hyvää ruokaa sovi hukata johonkin toisarvoiseen, vaan nautinto pitää maksimoida. :) Ihana huomata että muillakin on yhtä hassuja tapoja.

Family Living 2 (Ei varmistettu) http://familyliving2.blogspot.com

Hei!

sama juttu mulla tuon syömisen ja teeveen katselun kanssa.
yks outo tapa mulla on myös; autolla ajellessa puhelen itsekseni ruotsiksi. tosin tällä hetkellä voin perustella sitä ,sillä että puhelen pian 1-vuotiaalle tyttärelleni...joka istuu takapenkillä eikä tietenkään vastaa mitään.

Kommentoi