8 asiaa minusta

Näitä haasteita on pyörinyt aikalailla, nyt ajattelin kirjoittaa kahdeksan asiaa minusta.

1. Siivoan julkisen vessan usein niin että kiillotan ainakin hanan lähtiessäni ja avaan oven kyynerpäälläni. Olen aika pöpökammoinen. Uusin kammotus on kännykät ja ipadit, niitä kun hiplataan missä vaan milloin vaan. 

pa080255.jpg

2. Olen ihan innoissani kierrättämisestä, meille hommattiin omakotitalolle sellainen lajitteluroskis pihalle. Saan niin kivasti lajiteltua roskat. Olen myös sitä mieltä että kaikkien pitäisi lajitella roskat, ei ole mikään iso juttu.

p7082470.jpg

3. Olen vähän blondi. Minulla on sellaisia Jessica Simpson -hetkiä. ”Is this chicken, what I have, or is this fish? I know it’s tuna, but it says [sic] ’Chicken… by the Sea’.”

p1017454.jpg

4. Kuvausassistenttini on minun 4-vuotias poikani. Hän ottaa aika usein asukuvia kun pyydetään, on se vaan aika äijä. No niin äiti, seiso suorassa, hymyile kunnolla, hyvä oli  ja nyt otan pari(kymmentä) kuvaa mun autoista tai Mc Queen -kengistä.

pa254815-tile.jpg

5. Olen vähän jääräpää ja menen vaikka läpi harmaan kiven jos tahdon. Jos jotain päätän niin homma kyllä hoituu. Väsähdän kyllä ihan yhtä nopeasti ja into loppuu jos kaikki ei mene niin kuin pitäisi.

p7051587.jpg

6.  Vaikka pidän siivouksesta, olen huono järkkäilemään tavaroita ja ylläpitämään järjestystä.

p1016250.jpg

7. Käytän usein aurinkolaseja. Satoi tai paistoi, lasit päässä. Saan helposti migreenin ja yritän minimoida kaikki haittatekijät.

p4156528.jpg

8. Minulla ja isälläni on sellainen hassu tapa. Jos herkutellaan jotain hyvää ruokaa ja katsotaan samalla lempiohjelmaa, niin emme voi aloittaa syömistä ennen kuin se oma ohjelma alkaa, myös mainoskatkoilla syöminen pitää lopettaa. Kuulostaa varmaan ihan oudolta? Iskän kanssa harrastetaan myös sanamuunnoksia ja bongaillaan rekisterikilpiä.

Onko sinulla joitain hassuja tapoja? Kertokaa!

Kommentit (21)
  1. Family Living 2
    20.2.2013, 08:38

    Hei!

    sama juttu mulla tuon syömisen ja teeveen katselun kanssa.
    yks outo tapa mulla on myös; autolla ajellessa puhelen itsekseni ruotsiksi. tosin tällä hetkellä voin perustella sitä ,sillä että puhelen pian 1-vuotiaalle tyttärelleni…joka istuu takapenkillä eikä tietenkään vastaa mitään.

  2. Hih, tää oli kiva!!:) Näitä on aina kiva lukea, pieniä kivoja juttuja:) <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *